Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son hangi tarihte regl oldunuz?Merhaba kızlar 9 aylık evliyim Mart'ta kimyasal gebelik geçirdim ama kanamam az oldu sonra 34 gün sonra yine adet oldum ama kanamam çok azdı 1 gün sadece yoğundu ben düzenli adet gören birisiyim sürekli 28-30 günde bir kesin olurum ama şuan olmuyorum hamileyim acaba
2 nisanEn son hangi tarihte regl oldunuz?
Evet kimyasal gebelikten sonra folikasit kullandımStresten de olabilir. İlaç kullanıyor musunuz? Daha çok yeni evlisiniz. Hamile miyim acaba yazdığınıza göre korunmuyorsunuz sanırım dimi?
Test yaptirdiniz mi2 nisan
2 gün gecikmiş, olmuyorum demek için erken. Cuma'ya kadar bekleyip olmazsa muayene olun bence. Bu arada kaset test de yapabilirsiniz gebelik şüphesi için.2 nisan
HayırTest yaptirdiniz mi
Bence bi test alin sabah yaprsiniz insallah bebis vardir
Bence doktorunuza bi danışın eğer hamile değilseniz adet duzenleyici verebilir.Merhaba kızlar 9 aylık evliyim Mart'ta kimyasal gebelik geçirdim ama kanamam az oldu sonra 34 gün sonra yine adet oldum ama kanamam çok azdı 1 gün sadece yoğundu ben düzenli adet gören birisiyim sürekli 28-30 günde bir kesin olurum ama şuan olmuyorum hamileyim acaba