Adet olmuyorum neden

kaderuyur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
4
1
1
24
Merhaba kızlar 9 aylık evliyim Mart'ta kimyasal gebelik geçirdim ama kanamam az oldu sonra 34 gün sonra yine adet oldum ama kanamam çok azdı 1 gün sadece yoğundu ben düzenli adet gören birisiyim sürekli 28-30 günde bir kesin olurum ama şuan olmuyorum hamileyim acaba

Stresten de olabilir. İlaç kullanıyor musunuz? Daha çok yeni evlisiniz. Hamile miyim acaba yazdığınıza göre korunmuyorsunuz sanırım dimi?

Merhaba kızlar 9 aylık evliyim Mart'ta kimyasal gebelik geçirdim ama kanamam az oldu sonra 34 gün sonra yine adet oldum ama kanamam çok azdı 1 gün sadece yoğundu ben düzenli adet gören birisiyim sürekli 28-30 günde bir kesin olurum ama şuan olmuyorum hamileyim acaba
En son hangi tarihte regl oldunuz?

Bende aynı durumdayım adetim geçti ama benim son adet 3 Nisan dı biz 24 ve 27 Nisan'da korunmadık testler böyle çıkıyor daha 11 gün geçti ilk ilişkiden beklemedeyim

Eklentiler

• IMG_2777.webp
    IMG_2777.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_2782.webp
    IMG_2782.webp
    163 KB · Görüntüleme: 15
Bence doktorunuza bi danışın eğer hamile değilseniz adet duzenleyici verebilir.

Back
X