Adet olmuyorum sadece lekelenme oluyor

Vera00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
229
215
53
32
Geçen ay 10 gün adetim gecikti. Adet günüm çok kısa sürdü adam akıllı kan gelmedi hep leke geldi. O zamandan beri 15 gün geçti. Şuan kullandığım adet günü takvimine göre yumurtlama evresindeyim bugün yine lekelenmem oldu karnım ağrıyor ama kan gelmiyor. Hamile olmadığımı düşünüyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Neyden kaynaklı olabilir

Doktora gitmeniz gerek kist olabilir,miyom kaynakli olabilir en kesin sonuç doktora gidin ihmal etmeyin bence

Doktora gitmeniz gerek kist olabilir,miyom kaynakli olabilir en kesin sonuç doktora gidin ihmal etmeyin bence
Adet düzenleyici pedler var iyon yüklü düzensizlik kist miyom iltihaba iyi geliyor. Kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Doktorum bile onayladı bu ürünü

Ürün bu arkadaşlar bulmanız konusunda yardımcı olurum

Eklentiler

• Screenshot_20220306-211212_WhatsApp.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 52
Adet düzenleyici pedler var iyon yüklü düzensizlik kist miyom iltihaba iyi geliyor. Kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Doktorum bile onayladı bu ürünü
Peki bu pedi kullanmaya basladiktan sonra mi böyle duzensizlikleriniz oldu?Doktor onaylamis olabilir ama belki size iyi gelmemistir

Peki bu pedi kullanmaya basladiktan sonra mi böyle duzensizlikleriniz oldu?Doktor onaylamis olabilir ama belki size iyi gelmemistir
Yok kullanmadan önce vardı şuan yok düzensizliğim ve kişilerde küçülme oldu. Kullanmaya başladıktan sonra. Doktorum a söyledim oda kullan bakalım gözlem altına alalım dedi şuan 15 gün sonra tekrar gideceğim kontrole bakalım 4 cm 3 düşen kist kaç olmuş sonucu sizinle oynatırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…