- 22 Haziran 2020
- 6
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi canselozden
-
Ben eşimle temmuzda evlendim eylüle kadar adet olamadim dugungunumde adetliydim.Merhaba hanımlar en son şubatta ilişkiye girdik üstüne 2 ay adet kanamam oldu ama son iki aydır adet görmüyorum ve göbeğim şiş ilişkiden sonra 2 kez adet gördüm sonuçta hamile olma ihtimalim var mı sizce bu aralar çokta stresliyim bu konu daha da strese sokuyor beni
ama Üstüne 2 ay adet gördüm ihtimal var mı gerçektenDüşük de olsa evet var.
Test yapın.
ihtimal yokama Üstüne 2 ay adet gördüm ihtimal var mı gerçekten
Karnım şiş o zaman sebebi adet olmayışım olabilir miihtimal yok
Yani.Karnım şiş o zaman sebebi adet olmayışım olabilir mi
Ne zaman yapılmalı regl gününden kaç gün önceYani.
Maydanoz sapı kaynat suyunu sabah aç karnına iç. Bu adet sokturucu. Ben de bazen 2 - 3 ayda bir adet görüyorum bunu yapıyorum.
Ama implantasyon kanaması dediğiniz şey o ve o adet kanaması gibi olmuyormuş daha az oluyormuş ben üstüne 2 ay üst üste adet oldum 5-6 gün normal adet kanaması gördümBence gidip test yapın baktırın gebelik var mı diye .. ya üstüne görle yaşadysanz.. maydanoz suyu yapıp düşmesine neden olabilirsnz.. her halükarda doktora gitmeniz en doğrusu gebelik yoksa da adet söktürücü verir..
Valla bilmiyorum.. ama ben sezeryana alndığım zaman ilgilenen hasta bakıcının eşi 5 ay adet olmuş ve grip olup hastaneye gittiği zaman hamile olduğunu hamileyken adet gördüğünü öğrenmiş.. Eşimin arkadaşınn eşi de adet oluyordu aynı şekilde hastaneye gidince doktor tedbir amaçlı test yüpmış 3 aylık hamile olduğunu öğrenmiş.. Belki hamile değilsindir ama test yapmak sana birşey kaybettirmez canımAma implantasyon kanaması dediğiniz şey o ve o adet kanaması gibi olmuyormuş daha az oluyormuş ben üstüne 2 ay üst üste adet oldum 5-6 gün normal adet kanaması gördüm
Ya canım bende ihtimal vermediğimden 4 gündür adet söktürücü ilaç kullanıyorum tarlusal bi şey olsa bu ilacın etkisiyle kötü olmaz mıydı sence ?Bir test 5 tl çok bir şey değil. Al bir tane kafan rahatlasin. Ben asla pozitif olacağını sanmıyorum. Yine de için rahat etsin .
Sonra negatifi görür görmez maydonoz suyu yap 3 gün sabah aç karnına iç 4. Gün adet olursun.
Haklısın canım ama adet söktürücü ilaç kullanıyorum 4 gündür hamileliğe ihtimal vermediğimden ama hamilelik olsa bu ilacın ona da kötü etkisi olmaz mıydı şimdiyeValla bilmiyorum.. ama ben sezeryana alndığım zaman ilgilenen hasta bakıcının eşi 5 ay adet olmuş ve grip olup hastaneye gittiği zaman hamile olduğunu hamileyken adet gördüğünü öğrenmiş.. Eşimin arkadaşınn eşi de adet oluyordu aynı şekilde hastaneye gidince doktor tedbir amaçlı test yüpmış 3 aylık hamile olduğunu öğrenmiş.. Belki hamile değilsindir ama test yapmak sana birşey kaybettirmez canım
Valla bugun bi test alıp yapsaydın konu kapanıp gitmişti burada soracağına:) sabahtan beri iyi durdun canım benim geçen aylarda böyle bi şüphem olmuştu kafayı yedim test yapmaktanHaklısın canım ama adet söktürücü ilaç kullanıyorum 4 gündür hamileliğe ihtimal vermediğimden ama hamilelik olsa bu ilacın ona da kötü etkisi olmaz mıydı şimdiye
Bi test al bak .. ayrıca bence doktordan habersiz böyle şeylen kullanma.. doktor versin öyle kullan..Haklısın canım ama adet söktürücü ilaç kullanıyorum 4 gündür hamileliğe ihtimal vermediğimden ama hamilelik olsa bu ilacın ona da kötü etkisi olmaz mıydı şimdiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?