adet olunca progestan hapı bırakılıcakmı???

damlalar86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
19
0
36
Ankara
hocam acıl cevabınızı beklıyorum.ben glukofage ve progestan kullanıyorum. pcoluyum. normalde adetlerım duzensız ılacsız hasta olamıyorum. ama bu hapları kullanınca gecen aya gore 1 hafta erken adet gordum. ve progestanı kullanmalımıyım bılmıyorum. doktor adetın 3 gunu gel dedı. adet olunca kullanılırmı yoksa bırakılıp yıne adetten sonrakı 15 gun ıcerısınde tekrarmı baslanır bılmıyorum. yardımcı olursanız sevınırım. ılac saatım gelıyor.

n
Merhaba

Adet gününüzde bırakmanız ve 15 gün tekrar başlamanız gerekir. Progestanı kullanmanız adetınızı düzene girmesini sağlayacaktır.

Saygılarımla

İyi günler dilerim

Hocam doktorum yerınde olmadıgı ıcın baska bır doktor muayene ettı ve progastanı bırakmamamı sadece glukofage ı kullanmamı soyledı.
Neden boyle bısey demıs olabılr bır fıkrınız varmı aklıma takıldı. Glukofage ıle duzenlı adet olabılırmıyım.

Merhaba

Bu tür tedavilerin tek bir doğrusu yoktur.Sadece Grukopahage kullanarak adetiniz düzene girebilir.Bunu kullandıktan sonraki zaman içierişsinde görebilirsiniz.

Saygılarımla

mrb doktor bey..bende pcoluyum malesef...doktorum klomen önerdi onunla beraber glifor kullandım halen glifora devam etmekteyim.kontrole çağırdı 1 yumurtam oluşmuş prengly iğne vuruldum şimdi ise tebokan fort ve progynex adlı ilaçları kullanmamı söyledi.gliforu hiç bırakma dedi...acaba bu ilaçların hamileliğimi destekleyip desteklemediğini söylermisiniz...?? teşekkürler...

Merhaba ,

Doğru tedavi doktorunuzun dediklerini uygulayın.

İyi günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…