Adet olup hamile olanlar

gamzeli-234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
222
52
28
28
İyi günler arkadaşlar
Ben bu ay adetime 2 gün kala test yaptım silik pozitif gördüm. Ama daha sonra adet oldum adetimde ilk 2 gün az ama normal kırmızı geldi sonrada 1 gün kesildi ardından kahverengi akıntı geldi. Bu arada da göğüslerim dolgun, baş dönmesi, mide bulantım var. Ağzımda Tuz tadı gibi kötü bir tat var. Bugün doktora gittim oda şüphelendi test yaptı böyle bir durum yaşayıp hamile olanlar var mı? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için

İyi günler arkadaşlar
Ben bu ay adetime 2 gün kala test yaptım silik pozitif gördüm. Ama daha sonra adet oldum adetimde ilk 2 gün az ama normal kırmızı geldi sonrada 1 gün kesildi ardından kahverengi akıntı geldi. Bu arada da göğüslerim dolgun, baş dönmesi, mide bulantım var. Ağzımda Tuz tadı gibi kötü bir tat var. Bugün doktora gittim oda şüphelendi test yaptı böyle bir durum yaşayıp hamile olanlar var mı? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
Belki kimyasal gebelikti cnm… kanda ki değerine göre belli olur. Bir de evde de test yapıp çizginin koyulaşıp koyulaşmadığına bakabilirsin.

İyi günler arkadaşlar
Benimde 8 gün adetim gecikmisti test yapacağım gün yoğun bı kanamam olmuştu. Bir haftaya yakın kanama ve lekelenme yaşadım. Sonra mide bulantım olunca ihtimal vermesemde test yapmistim ve pozitif çıkmıştı. Doktora gidince düşük tehlikesi yaşadığımı öğrenmiştim. Doktora gitmekle çok iyi yapmışsın

Back
X