adet olup morali bozulanlar

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
o kadar ümitliydim üzüldüm ama Allah büyük bi sonraki aya devam:nazar:

üzülmeyin rabbim gönlünüze göre versin.
kızımda 4 yıl bekledim heray ağlıyordum.şuan çok şükür ikinci bebeğime hamileyim korunmayı bıraktığımız ay hemen hamile kaldım.Rabbim büyük vakti zamanı bekliyor

Benim yıllardır her ay bozuluyor moralim çünkü adet olmaktan hoşlanmıyorum, karnım ağrıyor, sinirlerim tepeme çıkıyor, her yerlerim ağrıyor..:KK53:
Umarım en kısa zamanda hamile kalırsın canım. Moral bozmak yok!:KK46:
çok sağ ol canım senin var mı çocuğun

üzülmeyin rabbim gönlünüze göre versin.
kızımda 4 yıl bekledim heray ağlıyordum.şuan çok şükür ikinci bebeğime hamileyim korunmayı bıraktığımız ay hemen hamile kaldım.Rabbim büyük vakti zamanı bekliyor
canım ne kadar sabırlıymışsın Allah bize o gücü verir inşallah çok zor ya hayal kur ümitlen sonra adetin geciksin adeti görmek çok can sıkıcı

kızlar galiba belirtilere çok takılmamak lazım akışına bırakabilsek

Yok canım. Hormonlarım arada geliyorlar bana "çocuuk yaaap, hamile kaaal" diye ama kışkışlıyorum : )[/QUOTE
Allah seni güldür sün e mi:) niye istemiyorsun ya o tatlı bebekleri nerde görsem içim gidiyor

canım ne kadar sabırlıymışsın Allah bize o gücü verir inşallah çok zor ya hayal kur ümitlen sonra adetin geciksin adeti görmek çok can sıkıcı
nekadar zamandır istiyorsunuz ?
sabırı saadece bitiren o cevrenızdeki daha çocuk yokmu diye soran cahil insanlar.ben çocuk konusunda çok sıkıntılardan geçtim.rabbim kimseyi bekletmesin hemen nasip eylasin.

kasımda eşim askerden dönecek
ve macera, bekleyiş yeniden başlayacak benim için de
şimdiden strese girdim, preseed, ovulasyon testi, planlayıp duruyorum
unutabilsek hepsini keşke, bıraksak oluruna
şaşırsak hamileymişim diye....

:KK46:inşallah kavuşuruz en kısa zamanda bebişlerimize:KK46:
vardır elbet vakti...

bebek mağazalarını gördüğümde o kıyafetlerden alasım var ay bebek istenmez mi:KK54:

canım 4 aylık evliyim çocuklara çok düşkünüm biliyorum daha çok erken yıllarca sabredenler var ah şu içimdeki çocuk sevgisi artık kendi çocuğumu sevmek istiyorum:KK25:kızın kim bilir ne şirindir Allah sana bağışlasın büyüdüğünü de görürsün inşallah

kasımda eşim askerden dönecek
ve macera, bekleyiş yeniden başlayacak benim için de
şimdiden strese girdim, preseed, ovulasyon testi, planlayıp duruyorum
unutabilsek hepsini keşke, bıraksak oluruna
şaşırsak hamileymişim diye....

:KK46:inşallah kavuşuruz en kısa zamanda bebişlerimize:KK46:
vardır elbet vakti...
İNŞALLAH en kısa zaman da meleklerimiz bize gelir gözün aydın bu arada :KK25:

nekadar zamandır istiyorsunuz ?
sabırı saadece bitiren o cevrenızdeki daha çocuk yokmu diye soran cahil insanlar.ben çocuk konusunda çok sıkıntılardan geçtim.rabbim kimseyi bekletmesin hemen nasip eylasin.
o kadar haklısın ki çevre evlileri biraz rahat bıraksa en sinir olduğum şey de bir şey yok mu hamile misin diye sormaları

özellikle uzun yıl çocuk olmayan evlilikte çevre hep moral bozucudur

ümidimizi yitirmiyoruz kasımda hamilelik çalışmalarına devam inşallah

canım Allahım en kısa zamanda verir inşallah çok üzerinde düşünme stres yumurta kalitesini düşürüyor

Back
X