Adet olup umudu Nisan ayına kalanlar. 🤲🏻🤰🏻🐣

melekanesi

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2019
208
125
18
31
Kızlar Merhaba 😊
Geçen ay klomen ve ovitrelle ile yumurta takibi yaptırdım ama olmadı. Bugün regl 2. Günü. Bu ay doktorum gelme dedi. (Corona virüsünden dolayı)
Ben bu ay incir kürünü deneyeceğim.
Son adet tarihiniz: 29 Mart
Kaç aydır deniyorsunuz? : 9 ay
Sağlık problemleminiz var mı? Çift rahim, polikistik over, kan pıhtılaşmaya meyilli.
Kaybınız var mı? (Düşük gibi): Evet 😔
Sizde bilgilerinizi yazar mısınız?
Nisan ayının bize güzel haberler getirmesi dileğiyle 🤲🏻🤰🏻
Allah’ın izniyle herşey güzel olacak inşallah 🤲🏻

Eklentiler

• IMG_20200330_222625.webp
    IMG_20200330_222625.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 28
Öncelikle herşey için en hayırlısı olsun diliyorum.. en hayırlı zamanda..
Ben de 11 aydır umutla bekliyorum
Son adet tarihi 30 mart yani bugün 😔
Yapılan tahlilde AMH 9,078 çıktı polikistik over dedi doktor
Çok detaylı bir süreç onu anladım her geçen gün ama çok inandığım tek kriter stresten uzak kalmak
Umarım en yakın zamanda mutlu haberlere ulaşırız 🙏🙏

Öncelikle herşey için en hayırlısı olsun diliyorum.. en hayırlı zamanda..
Ben de 11 aydır umutla bekliyorum
Son adet tarihi 30 mart yani bugün 😔
Yapılan tahlilde AMH 9,078 çıktı polikistik over dedi doktor
Çok detaylı bir süreç onu anladım her geçen gün ama çok inandığım tek kriter stresten uzak kalmak
Umarım en yakın zamanda mutlu haberlere ulaşırız 🙏🙏
Amin canım inşallah 🤲🏻
Evet stres yapmamak gerekiyor.
Şu virüs olayı olmasaydı bende amh baktırmak istiyordum.
Kuzum ovulasyon testini denedin mi?
Ben adetim bitince başlayacağım

Amin canım inşallah 🤲🏻
Evet stres yapmamak gerekiyor.
Şu virüs olayı olmasaydı bende amh baktırmak istiyordum.
Kuzum ovulasyon testini denedin mi?
Ben adetim bitince başlayacağım
Evet bu ay başlıyorum ben de ovülasyon testine siparişi hemen verdim 😊🙏
AMH yüksek olup polikistik over sahip olan ve bunu anne olduktan sonra öğrenen tanıdığım var.. Kadın Doğum doktoru olan bir yakınım da bu konuda çok umut verici konuştu
İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider🙏

Kızlar Merhaba 😊
Geçen ay klomen ve ovitrelle ile yumurta takibi yaptırdım ama olmadı. Bugün regl 2. Günü. Bu ay doktorum gelme dedi. (Corona virüsünden dolayı)
Sağlık problemleminiz var mı? Çift rahim, polikistik over, kan pıhtılaşmaya meyilli.

Bende daha adet olmadım 8 nisanda ama bu ay umudum yok nedense.
Rahmimde perde vardı ameliyat oldum. Sonra hamile kaldım ama 5. Ayda kalbi gelişmediği için sonlandırmak zorunda kaldım.
7 ay oldu kaybedeli tekrar düşünüyordum kontrole gittiğimde rahmin duvar kalınlığı inceldiğini öğrendim. Bebek tutunamazmış. Östrojen hormonu verdi bittikten sonra tekrar değerlendirdik bu ay ama hissedersin bence hamile olduğunu bende o his yok bu ay 🤷‍♀️ bakalım hayırlısı
İnş hepimiz nisanda güzel haberler alırız 🙏

Evet bu ay başlıyorum ben de ovülasyon testine siparişi hemen verdim 😊🙏
AMH yüksek olup polikistik over sahip olan ve bunu anne olduktan sonra öğrenen tanıdığım var.. Kadın Doğum doktoru olan bir yakınım da bu konuda çok umut verici konuştu
İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider🙏
İnşallah canım 🤲🏻

Nisan grubun vardı sanki 🤭

Bende daha adet olmadım 8 nisanda ama bu ay umudum yok nedense.
Rahmimde perde vardı ameliyat oldum. Sonra hamile kaldım ama 5. Ayda kalbi gelişmediği için sonlandırmak zorunda kaldım.
7 ay oldu kaybedeli tekrar düşünüyordum kontrole gittiğimde rahmin duvar kalınlığı inceldiğini öğrendim. Bebek tutunamazmış. Östrojen hormonu verdi bittikten sonra tekrar değerlendirdik bu ay ama hissedersin bence hamile olduğunu bende o his yok bu ay 🤷‍♀️ bakalım hayırlısı
İnş hepimiz nisanda güzel haberler alırız 🙏
Kuzum Rabbim yardımcın olsun.
Ahiret zamanı şefaatçi olacak inşallah.
Allah'tan umut kesilmez.
Umudunu kaybetme. Sen elinden gelini yap. Takdir Allahın. Hamile kalmışsın yine kalırsın inşallah 🤲🏻

Kızlar Merhaba 😊

Yerinizde olsam şu korona süreci bittikten sonra bebek düşünürdüm. Kontroller bile şu süreçte sıkıntılı, hamileyken kişinin kendine ekstra dikkat etmesi gerekiyor, bebeğin sağlığı için psikolojik olarak güçlü olunmalı. Ve şuan gidişat pek parlak görünmüyor :KK43:
Yani ben olsam hepsini hesaba katıp ona göre bir karar alırdım.
Allah hayırlısıyla gönlünüze göre en hayırlısını versin inşallah..

Simdi herkeze merhabalar kizlar benim en buyuk duam her kadin gbi anne olmak oncelikle hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim 2 evlat kaybim vardi beni bilenler hikayeme asinadirlar cok doktor gezdim.genetik tahliller alinan bebegin patalojisi neler neler evet pihtilasma çıktı prolaktin 50 ama duser o dert degil ama bu kez de kurtajdan snra gebe kalamadim yine basladim.sehir sehir doktor gezmeye ve herkez bana bir sorun yok dedi sayfayi kuran arkadasm bence once o cift rahim mi yoksa septum mu onu ogren bu isin ehli prof dr bulent haydardedeoglu oneririm kendisini ameliyatimi o yaptı t rahimden kurtuldum ama.gebe kaldim mi hayir yani sebep var mi yok suan icin ve pko yum diyen canlarim inanmayin bir cok doktoru gezin bana da dedi bir dr pko sun diye odasinda bayildim adamin sinir krizi gecirdim ama snra aslinda oyle olmadgm gttigim baska doktorlar tarafndan onaylandi bir tedaviye baslamadan once dr u iyi arastirn prof olsun pko anne olmaya engel asla degil hatta pkolar amh yuksek insanlar tup bebek de sanslari yuksek zaten ikiz doguranlarin çoğu pkoludur

Kuzum Rabbim yardımcın olsun.
Ahiret zamanı şefaatçi olacak inşallah.
Allah'tan umut kesilmez.
Umudunu kaybetme. Sen elinden gelini yap. Takdir Allahın. Hamile kalmışsın yine kalırsın inşallah 🤲🏻

İnş. Canım. Hayırlısıyla en yakın zamanda sağlıklı evladımız olur🙏

Ben bu hayatta hic bir seyi hic kimseyi kiskanmadim esimden baska yani mesela evimde olsa arabam da olsa demedim hic ama anne olanlari hep kiskandim hayatimda ilk kez kiskanclik nedir anne olamaynca öğrendim bunun icin eger bir gun bende anne olursam bizler icin yasadklarimizi hislerimizi anlatmak icin bir blog acacam hepinizi davet edecegm InsAllah canlarim

Yerinizde olsam şu korona süreci bittikten sonra bebek düşünürdüm. Kontroller bile şu süreçte sıkıntılı, hamileyken kişinin kendine ekstra dikkat etmesi gerekiyor, bebeğin sağlığı için psikolojik olarak güçlü olunmalı. Ve şuan gidişat pek parlak görünmüyor :KK43:
Yani ben olsam hepsini hesaba katıp ona göre bir karar alırdım.
Allah hayırlısıyla gönlünüze göre en hayırlısını versin inşallah..
Canım haklısın. Zaten doktor kontrolünde tedavi görüyordum. 9 aydır hamile kalmıyorum. Şimdide kendimce çözümler arıyorum.

Simdi herkeze merhabalar kizlar benim en buyuk duam her kadin gbi anne olmak oncelikle hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim 2 evlat kaybim vardi beni bilenler hikayeme asinadirlar cok doktor gezdim.genetik tahliller alinan bebegin patalojisi neler neler evet pihtilasma çıktı prolaktin 50 ama duser o dert degil ama bu kez de kurtajdan snra gebe kalamadim yine basladim.sehir sehir doktor gezmeye ve herkez bana bir sorun yok dedi sayfayi kuran arkadasm bence once o cift rahim mi yoksa septum mu onu ogren bu isin ehli prof dr bulent haydardedeoglu oneririm kendisini ameliyatimi o yaptı t rahimden kurtuldum ama.gebe kaldim mi hayir yani sebep var mi yok suan icin ve pko yum diyen canlarim inanmayin bir cok doktoru gezin bana da dedi bir dr pko sun diye odasinda bayildim adamin sinir krizi gecirdim ama snra aslinda oyle olmadgm gttigim baska doktorlar tarafndan onaylandi bir tedaviye baslamadan once dr u iyi arastirn prof olsun pko anne olmaya engel asla degil hatta pkolar amh yuksek insanlar tup bebek de sanslari yuksek zaten ikiz doguranlarin çoğu pkoludur
Allah herkesin gönlüne göre versin canım.
İnan bende senin gibi çare aradım. Doktor doktor gezdim. Özel hastaneler, devlet hastaneleri. Her doktorun söylediği çift rahim. Rahim filmi çekildim. Genetik testler yapıldı. Tekrar kayıp yaşamamak için de pıhtılaşma testi yaptırdım.
Doktorumla tedaviye başladık. Virüs çıktı. Bu ay kendime kaldım. Rabbim nasip ederse zaten olur. İsyan etmiyorum asla. Bekliyorum. Doğru zamanı vardır elbet.

Ben bu hayatta hic bir seyi hic kimseyi kiskanmadim esimden baska yani mesela evimde olsa arabam da olsa demedim hic ama anne olanlari hep kiskandim hayatimda ilk kez kiskanclik nedir anne olamaynca öğrendim bunun icin eger bir gun bende anne olursam bizler icin yasadklarimizi hislerimizi anlatmak icin bir blog acacam hepinizi davet edecegm InsAllah canlarim
Bu duyguyu o kadar iyi biliyorum ki. Rabbim herkesin çocuğuna sağlık versin, evine huzur versin. Ama arkadaşlarım sırayla doğum yapıp onları ziyarete gittiğimdeki yaşadığım üzüntüyü bir ben birde Rabbim bilir. Eşime de birşey diyemiyorum. Ben üzülünce o da çok üzülüyor.

Kızlar Merhaba 😊
Canim inşallah nisan ayı hepimize ugurlu gelir bende 3 yıldır istiyorum ve hiç gebelik yaşamadım bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım umutluyum inşallah Rabbim nasip eder

Back
X