Adet olup umudu Nisan ayına kalanlar. 🤲🏻🤰🏻🐣

Bu duyguyu o kadar iyi biliyorum ki. Rabbim herkesin çocuğuna sağlık versin, evine huzur versin. Ama arkadaşlarım sırayla doğum yapıp onları ziyarete gittiğimdeki yaşadığım üzüntüyü bir ben birde Rabbim bilir. Eşime de birşey diyemiyorum. Ben üzülünce o da çok üzülüyor.
Oyle zordur ki kmse seni anlamaz ne yaparsan yap gecmez insanin ici kendini yer mi yermis evet. Insan bu hayatta herseyi yapabilir mesela isin olmaz bulursub calisirsin hatta kafa patlatirsin tip okursun muhendislik okursun vs vs.. ama cok baska değişmiyor bi yerini de yirtsan sonuc ayni Allah istemedkce olmuyor artik tup bebege olumlu bakiyoruz insallah bir gun helimiz bu sayfaya haykirarak anneyim artik yazariz

Oyle zordur ki kmse seni anlamaz ne yaparsan yap gecmez insanin ici kendini yer mi yermis evet. Insan bu hayatta herseyi yapabilir mesela isin olmaz bulursub calisirsin hatta kafa patlatirsin tip okursun muhendislik okursun vs vs.. ama cok baska değişmiyor bi yerini de yirtsan sonuc ayni Allah istemedkce olmuyor artik tup bebege olumlu bakiyoruz insallah bir gun helimiz bu sayfaya haykirarak anneyim artik yazariz
İnşallah canım

Canım 3 yıllık evliyim. 1 senedir istiyoruz. İstediğimiz ilk ay hamile kaldım ama maalesef düşük yaptım.
Sen canım
İnşallah tekrar olur canım bende 3 yıllık evliyim evlendiğimiz günden beri istiyoruz korunmuyoruz ama olmadı henüz

Herkese merhaba ben daha bu platformda yeniyim.
Polikistik över olduğunu da bir kaç ay önce öğrenen ve tabiki hamile kalmak için yanıp tutuşan biriyim şuan inofolic kullaniyorum. Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama butu bu sendroma sahip olanlar ve gebe kalmak isteyenler bir baslik altında toplanıp hamile kalıncaya hatta doğum yapınca ya dek takip edebilelim birbirimizi hem yeni bilgiler deneyimlemis oluruz hemde birbirimizden çevremizin bizi anladığında daha iyi anlarız bizler

Back
X