Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha yenı yerlesırken belırtı gormen zor kuzum :) psıkolojıktır cogunlukla. ultrasonda ama bekle sen yıne de adetını. belkı gec dollenme olmustur 1 2 gun bıle cok farkeder . adet olmazsan bı kac gune tekrar baktırırsın. yukselede bılır.Adetime 5 gün kala bütün belirtileri gösteriyorum ama beta hcg 1.20 çıktı yükselirmi doktor adet olmazsanız gelin dedi kafam karışık
Adetime 5 gün kala bütün belirtileri gösteriyorum ama beta hcg 1.20 çıktı yükselirmi doktor adet olmazsanız gelin dedi kafam karışık
Çok tesekkur ederimultrasonda
inşallAllah dediğiniz gibi olur geç döllenme olur benim yumurtlama günüm 28 idi yani üzerinden 9 gün geçti biras erken mi gitmişimdaha yenı yerlesırken belırtı gormen zor kuzum :) psıkolojıktır cogunlukla. ultrasonda ama bekle sen yıne de adetını. belkı gec dollenme olmustur 1 2 gun bıle cok farkeder . adet olmazsan bı kac gune tekrar baktırırsın. yukselede bılır.
İnşAllah İnşallAllah hamileyizdir isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah AllahBenimde 4 gün var sabırsızlıkla bat tarihimi bekliyom inşallah adet olmam da hamilyimdir
Amin inşallahİnşAllah İnşallAllah hamileyizdir isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah Allah
Benim adetime 5 gün kala 2 bucuklarda çıkmıştı 2 sonra tekrarladım aynı hastanede testi 0.05 çıktı inanılmaz bir hayal kırıklığı yaşadım bir sürü de belirtim vardı göğüslerim şişmişti vs. inşallah hamilesindir ama kendinizi çok kaptirmayin. Ertesi ay hamile kalmışım hiç belirtim yoktuAdetime 5 gün kala bütün belirtileri gösteriyorum ama beta hcg 1.20 çıktı yükselirmi doktor adet olmazsanız gelin dedi kafam karışık
İnşAllah hamileyimdir Allah hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallahBenim adetime 5 gün kala 2 bucuklarda çıkmıştı 2 sonra tekrarladım aynı hastanede testi 0.05 çıktı inanılmaz bir hayal kırıklığı yaşadım bir sürü de belirtim vardı göğüslerim şişmişti vs. inşallah hamilesindir ama kendinizi çok kaptirmayin. Ertesi ay hamile kalmışım hiç belirtim yoktu
yumurtlama testı yapıp da emınsen 9. gun kanda cıkması lazımdı.Çok tesekkur ederim
inşallAllah dediğiniz gibi olur geç döllenme olur benim yumurtlama günüm 28 idi yani üzerinden 9 gün geçti biras erken mi gitmişim
bende yasadim o durumu 4 kala negatif cikti adatim 3 gun gecince tesk yaptm bu gun pozitif tekrar yaptm yine pozitif yani adetin gecmesini bekleBenimde 4 gün var sabırsızlıkla bat tarihimi bekliyom inşallah adet olmam da hamilyimdir
bayagi erken olmus benim ki adete 4 kala kanda çıkmadi adet gecikince pozitif olduÇok tesekkur ederim
inşallAllah dediğiniz gibi olur geç döllenme olur benim yumurtlama günüm 28 idi yani üzerinden 9 gün geçti biras erken mi gitmişim
Tamam sağolasınbende yasadim o durumu 4 kala negatif cikti adatim 3 gun gecince tesk yaptm bu gun pozitif tekrar yaptm yine pozitif yani adetin gecmesini bekle