• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet oncesi gerginlik cevremde huzur birakmadi!

arkadaşım ben ergenliğimden beri yaşıyorum hayatta sorumluluklarım sıkıntılarım arttıkca çekilmez hal aldı bende

benim ikizlerim var artık çocuklarıma zarar vermekten korkar olmuştum adet olacağımı yedi sülalem bilirdi bu yüzden eşim derdi beni bile öldüreceksin diye.....antidepresan kullanıyorumm.....ama tek bu sebebe bağlı bişey değil antidepresan durumu

ama sendede çok fazlaysa hafif bitkisel sakinleştirici öneririm önceden önlem alsaydım şuan bu denli olmazdı sanırım diye düşünüyorum..

arkadaşım ben ergenliğimden beri yaşıyorum hayatta sorumluluklarım sıkıntılarım arttıkca çekilmez hal aldı bende

benim ikizlerim var artık çocuklarıma zarar vermekten korkar olmuştum adet olacağımı yedi sülalem bilirdi bu yüzden eşim derdi beni bile öldüreceksin diye.....antidepresan kullanıyorumm.....ama tek bu sebebe bağlı bişey değil antidepresan durumu

ama sendede çok fazlaysa hafif bitkisel sakinleştirici öneririm önceden önlem alsaydım şuan bu denli olmazdı sanırım diye düşünüyorum..

ben de bi aralar antidepresan kullandım başka durumlar için ama bıraktım sürekli ilaç ilaç olmuyo çünkü

Benimki Adet Gelince Oluyo Tam 1 Hafta Sürüyor Hatta İntihar Bile Düşünüyorum O Derece Beni Yalnız Bırakmamak Lazım :5::30:

Çözümü Bende Bulamadım Henüz Öyle Ot Çöp İçemiyorum Artık :25:

Adet öncesi sendromu için ilaçlar var ama ben bitkillerle çözmeye çalışıyorum.
Adet döneminde ve bikaç gün öncesinde kullandığım bitki karışımı var çayını demliyorum
Civamperçemi , mayıs papatyası , karahindiba , gül zerdaçal aktara gidip listeyi verip çay için karışım yap deyince yaparlar zaten pahalı bitkilerde değil 10 demlemelik kadar olsun de
bunun yanına sinirlerim hala çok gerginse melisa papatya çayı ekliyorum bazen.

Ben de bitki çaylarını denemek istiyorum. sence Karışımı mı kullanayım yoksa tek başına melisayı mı? Melisa sakinleştirir diyorlardı da. Bir de ne zamanları içiyorsun? Gergin hissettiğinde mi adet zamanların yaklaşınca düzenli olarak mı?

aynen bende çok stresli oluyorum.insanları hiç istemememe rağmen kırabiliyorum.çok üzülüyorum sonra da.en çok da eşim çekiyor benden.sen menopoza girince ben ne yapacam diyo:)

Back
X