Merhaba kızlar ben 22 yaşında evliyim bir oğlum var 9 aylık eşimle adetten önce ilişkimiz oldu (20 nisan aksamı) ve gecesinde adet oldum adet günüm dü (21 nisan gece ) ve adetim 3 gün sürdü
Şuan 2 gün gecikti adetim olacak gibi his var daha olmadım çocuğumuz küçük daha hamile olabilir miyim.
Merhaba kızlar ben 22 yaşında evliyim bir oğlum var 9 aylık eşimle adetten önce ilişkimiz oldu (20 nisan aksamı) ve gecesinde adet oldum adet günüm dü (21 nisan gece ) ve adetim 3 gün sürdü
Şuan 2 gün gecikti adetim olacak gibi his var daha olmadım çocuğumuz küçük daha hamile olabilir miyim.
Adet oncesi cok yakin olan iliskilerde yumurtlama donemine denk gelmicegi icin bilimsel olarak olacagini sanmiyorum daha oncesinde korunmadan iliski olmadiysa tabi. ama tabi gene Allah dilerse olur
İlişkiden sonra adet görülürse. Sperm yumurta ile buluşsa dahi rahim temizlendiği icin tutunacak bi yeri olmadiginda vucüt atiyormuş. ama imkansiz diye bişey yoktur 1% ihtimal olabilir. Test yap bence
9 aylık bebeğim var demişsiniz acaba emziriyor musunuz? Emzirmek yumurtlamada dengesizlik yaptığı için adet öncesi de hamile kalınabilir bence. Şu da var adetiniz düzene girmiş miydi?tabii Dr.unuz daha iyi bilgilendirecektir. Son durumunuz nedir
Adet öncesi yumurtlama olduğundan ki zaten ardından adet olmuşsunuz hamile olamazsınız bu ay içinde yumurtlamaya denk gelmediyseniz tabi bu ayki gecikmenize birşey diyemeyecem test yapın