Adet öncesi kahverengi leke

ucanbalonn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2021
53
18
38
32
Herkese merhaba, adetime 10 gün kala peçeteyle sildikçe kahverengi lekeler oluyor. İnternete yazıyorum yerleşme kanaması olabilir yazıyor ama bilmiyorum tabi. Kaset test yapsam çıkar mı acaba şuan 8 gün kaldı normalde adetime? Veya gidip kan mı vermeliyim bilemedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz?

Herkese merhaba, adetime 10 gün kala peçeteyle sildikçe kahverengi lekeler oluyor. İnternete yazıyorum yerleşme kanaması olabilir yazıyor ama bilmiyorum tabi. Kaset test yapsam çıkar mı acaba şuan 8 gün kaldı normalde adetime? Veya gidip kan mı vermeliyim bilemedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz?
Benimde stresten birkaç aydır böyle oluyor sonra bir kaç gün geçince adet oluyorum sizinde böyle olabilir tabi inşallah yerleşme kanamasidir diyelim🤲

Şuna aynısını yaşıyorum akıntını tarif eder misin benim yapışkan bir akıntıydı

Back
X