Adet öncesi lekelenme

Tektanem49

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
36
5
1
31
Kızlar benim gibi olan varmı bende adetime 9 gün kala pembe lekelenme oldu 3 gün sürdü hamile kalmak istiyorum acaaba bu neyin gstergesidir yardım lütfen

Yumurtlama belirtisi olabilir. Ya da yerleşme knamasıdır.

Canim benimde adetime 4-5 gün kala pembe lekelenme oldu halaa devam ediyor başka bi belirti yok yarın adet günüm bakalım yerleşme kanaması da olabilir başka bir şey de bilmiyorum.hayırlısi olsun inşallah hamissindir.

Rahimde kalınlaşma nedir lütfen söylermisiz
Ya adet ya hamilelik anlamına gelir. Durumunuz nedir ? Test falan yaptınız mı ? Benimde adetime 2 gün kala lekelenmem başladı hala devam ediyor çok az silince geliyor peceteyle adet günüm yarın

Canım benimde dün 2 damla minicik bir pembe lekem oldu hamilemisin

Belki yumurtlama döneminde olmuşsunuz onun için gelmiştir geç döllenme ola bilir İnşAllah hamilesinizdir

Merhaba kızlar benim de adete 1o 11 gün kala kanamam oldu gece başladı pazar aksam kesildi. dün de aksama doğru akışkan pembe geldi. Biraz da ip gibi kahve leke. tabii sildikce.ve feci bel ağrısı ve kasıklarım da ağrıyordu. Bugün bişeyim yok şimdilik yerleşme kanaması diye şüpheleniyorum. Cok Hafif karın kasık ağrım var.
27 nisan son adet tarihimdi. 11 mayıs yumurtlama günümdü. 14 u kanama oldu. Bekliyorum bakalım ne cıkacak.
Bu arada yumurtlama kanaması mı diye düşünerek ovulasyon testi yaptım yok gibi silikti. Yani yumurtlama günüm zaten geçmişti.

Back
X