ADET ÖNCESİ LEKELENME

Pinterest35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.181
Puanlar
133
Arkadaslar merhaba dün dısarıdaydım eve geldiğimde camasırımda lekelenme tarzında akıntı bulastıgını gördüm kahverengi pembe arası biseydi ama reglime daha 3 gün var yazıyordu programda bende erken olucam heralde dedim fakat bir daha ne leke ne kanama gelmedi şuan ağrımda yok cok ağrılı gecer normalde hafif kanamam gelse bile ağrım başlardı. Şimdi programda regle kalan süre 2 gün yazıyor. 5 yaşında oğlum var 2. Cocugu düşünmüyoruz ama içime bi şüphe düştü bu sekilde belirti yasayan var mı aranızda ? Döngüden 3 gün önce yerlesme kanaması olur mu?

Regle dönmezse hamilelik ihtimali yüksek

Arkadaslarr baska yaşayan yok mu böyle biseeyyyy

Canım peçeteye sildiğin de kan geliyor mu? 1 gün daha bekle eğer sökülmezse test yaptır bence

Kesin hamilelik demeyelim bence ben de de arada 3 4 gun oncedeb eski kan gelebiliyor leke şeklinde 5 gün gecikip regli olmuştum yerleşme değilmiş yani

Kesin hamilelik demeyelim bence ben de de arada 3 4 gun oncedeb eski kan gelebiliyor leke şeklinde 5 gün gecikip regli olmuştum yerleşme değilmiş yani
Ya inşallah öyledir şuan hiç hazır değiliz maddi ve manevi olarak

Canım peçeteye sildiğin de kan geliyor mu? 1 gün daha bekle eğer sökülmezse test yaptır bence
Kan rengi değiş canım kahverengi seklinde bulastı peceteye dün . Şimdi yine sildim yine bulastı kahverengi . Kana dönmesini umut ediyorummve bekliyorum inşallah bugun yarın hastalanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…