Adet öncesi test negatif adet gecikmesinden sonra pozitif olan var mı ?

Benim de adetime 2 gün var kaset test yaptım negatif çıktı. İnşAllah benim de 3 gün sonra pozitif çıkar gecikme yaşarım

Adete 8 gün kala slik çizgi gördüm kan verdim negatif çıktı şimdi adetim 4 gün gecikti ve çift çizgi yarın kan vermeye gdcem

Eklentiler

• IMG-20221010-WA0019.webp
    IMG-20221010-WA0019.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 1.425
Merhaba kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım var sadece lavaboya gittiğimde gördüğüm.Bugün reglimin 1. Günü ama hala adet kanaması göremiyorum.Karnımda ve kasığımda ara ara kasılmalar kramplar oluyor,sürekli uyumak istiyorum .Eşimle yumurtalara gününün en yüksek olduğu günde kondom ile ilişkiye girdik ama kondom içimde kaldı çıkartırken içime girip girmediğine emin değilim.Bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı sizce neden böyle oluyor gebe olabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz

Merhaba kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım var sadece lavaboya gittiğimde gördüğüm.Bugün reglimin 1. Günü ama hala adet kanaması göremiyorum.Karnımda ve kasığımda ara ara kasılmalar kramplar oluyor,sürekli uyumak istiyorum .Eşimle yumurtalara gününün en yüksek olduğu günde kondom ile ilişkiye girdik ama kondom içimde kaldı çıkartırken içime girip girmediğine emin değilim.Bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı sizce neden böyle oluyor gebe olabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz
Bence değilsiniz yani kondomu çıkarırken bile içinize girmesi zor gibi geliyor bana. Stresten kahverengi leke geliyordur bitaz kafanızı rahatlatın regl olursunuz

Kızlar tekraren merhaba felaket bir gaz sıkışması ara ara karın ağrısı karında şişlik beyaz akıntı ve çok nadir mide bulantım var.Eşimle tam yumurtlama gününde ilişkiye girdik kondom ile ancak kondom içimde kaldı ve kondomu çıkartırken gelebileceğinden şüpheleniyorum sık sık idrara çıkıyorum normal de bu kadar gitmezdim.Geciken Adetimin 1.gününde erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı bugün 3. Günüm ve hala adet olmadım yukarıda yazdığım herşey devam ediyor.fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz 🤲🥹

Benim 6 gün var adet olmama çok da düzenli değil adetlerimmbir kaç gün oynar soruyorum soruyorum kimse cevap vermedi henüz 🙁 benim üç gündür göğüslerim aşırı hassas normal de adet günümden bir yada iki gün önce böyle olurdu hayal kırıklığı yaşamamak için test içi. Adet günümü bekleyeceğim adet döngüm de 25 -26-27 böyle değişir son iki aydır 26 günde bir oluyorum ama çok merak ediyorum sizce bu gögüs hassasiyet hamilelik belirtisi mi

Adete 8 gün kala slik çizgi gördüm kan verdim negatif çıktı şimdi adetim 4 gün gecikti ve çift çizgi yarın kan vermeye gdcem
Merhaba aynı şeyleri yaşıyorum aşılama oldum belirtiler var kan verdim negatif acaba geç döllenme mıdır olabilir mi

Merhaba ben pozitifi gördüm inşallah sizde görürsünüz
İnşallah ...13 ekim aşılama oldum..bir çok belirti yaşadım .karın ağrısı sancı bel göğüs .pazartesi salı lekelenme geldi .adetime 5 6 gün kala .büyük binumitle gittim doktora kanda <5 çıktı ..hamile değilsiniz dedi..buyuk bir yıkım...acaba geç döllenme olmuş olabilir mi yükselir mi

İnşallah ...13 ekim aşılama oldum..bir çok belirti yaşadım .karın ağrısı sancı bel göğüs .pazartesi salı lekelenme geldi .adetime 5 6 gün kala .büyük binumitle gittim doktora kanda <5 çıktı ..hamile değilsiniz dedi..buyuk bir yıkım...acaba geç döllenme olmuş olabilir mi yükselir mi
Bilemiyorum ki adetinize kaç gün var

Back
X