- 10 Nisan 2022
- 452
- 160
- 53
- 33
Kan verdiniz mi acabaDün test yaptım negatif pazartesi günü de olmazsam kan vericem gidip. İlk defa vericem kanı da acile gitsem alırlar dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdiniz mi acabaDün test yaptım negatif pazartesi günü de olmazsam kan vericem gidip. İlk defa vericem kanı da acile gitsem alırlar dimi
Kimyasal gebelikKan verdiniz mi acaba
Çok geçmiş olsunKimyasal gebelik![]()
Benim bir arkadaşım idrarda negatif görmüştü. Kanda pozitif çıktı.Kimse de böyle birşey olmadı sanırım idrar testi negatif olan sonra kan da pozitif gören var mı ?
Beta 147 ,aslında adetin ilk günü test yaptım negatifti 3.gun pozitif göründü.Bel ağrısı ara ara kasıklarda batma hissi yaşadım.Gogus hassasiyeti hiç olmadı mesel
Değer kaç çıktı canımKimyasal gebelik![]()
İnşallah canım bir kaç gün sonra tekrar deneBenim de adetime 2 gün var kaset test yaptım negatif çıktı. İnşAllah benim de 3 gün sonra pozitif çıkar gecikme yaşarım
Bence değilsiniz yani kondomu çıkarırken bile içinize girmesi zor gibi geliyor bana. Stresten kahverengi leke geliyordur bitaz kafanızı rahatlatın regl olursunuzMerhaba kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım var sadece lavaboya gittiğimde gördüğüm.Bugün reglimin 1. Günü ama hala adet kanaması göremiyorum.Karnımda ve kasığımda ara ara kasılmalar kramplar oluyor,sürekli uyumak istiyorum .Eşimle yumurtalara gününün en yüksek olduğu günde kondom ile ilişkiye girdik ama kondom içimde kaldı çıkartırken içime girip girmediğine emin değilim.Bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı sizce neden böyle oluyor gebe olabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz
Merhaba aynı şeyleri yaşıyorum aşılama oldum belirtiler var kan verdim negatif acaba geç döllenme mıdır olabilir miAdete 8 gün kala slik çizgi gördüm kan verdim negatif çıktı şimdi adetim 4 gün gecikti ve çift çizgi yarın kan vermeye gdcem
Merhaba ben pozitifi gördüm inşallah sizde görürsünüzMerhaba aynı şeyleri yaşıyorum aşılama oldum belirtiler var kan verdim negatif acaba geç döllenme mıdır olabilir mi
İnşallah ...13 ekim aşılama oldum..bir çok belirti yaşadım .karın ağrısı sancı bel göğüs .pazartesi salı lekelenme geldi .adetime 5 6 gün kala .büyük binumitle gittim doktora kanda <5 çıktı ..hamile değilsiniz dedi..buyuk bir yıkım...acaba geç döllenme olmuş olabilir mi yükselir miMerhaba ben pozitifi gördüm inşallah sizde görürsünüz
Bilemiyorum ki adetinize kaç gün varİnşallah ...13 ekim aşılama oldum..bir çok belirti yaşadım .karın ağrısı sancı bel göğüs .pazartesi salı lekelenme geldi .adetime 5 6 gün kala .büyük binumitle gittim doktora kanda <5 çıktı ..hamile değilsiniz dedi..buyuk bir yıkım...acaba geç döllenme olmuş olabilir mi yükselir mi
Lekelenme başladığında 5 6 gün vardı...şimdi 3 4 gün kadar kaldı... progestan içiyorum birde..Bilemiyorum ki adetinize kaç gün var