Ya canım aslında gebelik belirtisi değil de hamilelik belirtileri ve adet belirtisi aynı mı bir de akinti çok mu artıyor bat geçmedenCanim boyle bir gebelik belirtisi hic duymadim ben yasamadimda
Ay canım sağlıcakla al kucağına inşallah ben de çok istiyorum inşallah vardır Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasıncanım sende bebek var mı yok mu bilmiyorum ama ben bu uykusuzluktan çok çektim özellikle ilk zamanlarda sabaha karşı dört beş uyanırdım daha yeni yeni düzeldi bu durum tek başına bir belirti değil belki ama evet gebelikte uykusuzluk olabiliyor
anin canım inşallah sen de tez zamanda güzel haberi alırsınAy canım sağlıcakla al kucağına inşallah ben de çok istiyorum inşallah vardır Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Göğüslerim şiş ama adet öncesi de şiştiği için belirti değildir diyorumGece 3-4e kadar uykusuzluk çekip sabahın 7sinde pat diye uyandığımı bilirim ben :)) uyku düzeni bozuluyor aslında.Olur olmaz zamanda aniden uyku bastırıyor mesela. Ama bende en önemli ve ilk belirti göğüslerimin adetten 15 gün önce şişmesi olmuştu
kesinlikle katılıyorum , adetım gecikmeden kan testıyle bebısı öğrendim , benım en cok dıkkatımı ceken belırtıler; sureklı uyku halimdi, 8,5 9 da uyuyordum, ve koku.. burnuma sürekli aşırı olup olmıcak kokular geliyordu..Adet ve hamilelik belirtileri aynı ama Kendi vücudunu tanıyan herkes hamile olup olmadığını anlayabilir
Peki bat geçmeden akinti durumun nasıldı çok fazla mı oluyor acabakesinlikle katılıyorum , adetım gecikmeden kan testıyle bebısı öğrendim , benım en cok dıkkatımı ceken belırtıler; sureklı uyku halimdi, 8,5 9 da uyuyordum, ve koku.. burnuma sürekli aşırı olup olmıcak kokular geliyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?