Adet öncesi uykusuzluk gebelikte olur mu

Hugul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.589
2.199
133
Adet öncesi uykusuzluk gebelik öncesi olur mu ya can arkadaşlar umudum kırıldı bu aydan umutluyum ama adetten önce sabaha karşı anlamsız uyanırım ben dün gece yine aynısı oldu bat a 6 gün var

Yok mu birşey yazacak olan

Canim boyle bir gebelik belirtisi hic duymadim ben yasamadimda
Ya canım aslında gebelik belirtisi değil de hamilelik belirtileri ve adet belirtisi aynı mı bir de akinti çok mu artıyor bat geçmeden

canım sende bebek var mı yok mu bilmiyorum ama ben bu uykusuzluktan çok çektim özellikle ilk zamanlarda sabaha karşı dört beş uyanırdım daha yeni yeni düzeldi bu durum tek başına bir belirti değil belki ama evet gebelikte uykusuzluk olabiliyor

Gece 3-4e kadar uykusuzluk çekip sabahın 7sinde pat diye uyandığımı bilirim ben :)) uyku düzeni bozuluyor aslında.Olur olmaz zamanda aniden uyku bastırıyor mesela. Ama bende en önemli ve ilk belirti göğüslerimin adetten 15 gün önce şişmesi olmuştu

Ay canım sağlıcakla al kucağına inşallah ben de çok istiyorum inşallah vardır Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Göğüslerim şiş ama adet öncesi de şiştiği için belirti değildir diyorum

Adet belirtilerimle aynıydı gebelik belirtilerim..adet geciktikten sonra diğer belirtiler ortaya çıkıyor uykuya eğilim daha çok artıyor aksine hiç duymadım uykusuzluk ..belirti arama canım psikolojik olarak yıpratıyor insanı..6 hafta bitti daha yeni yeni ağzımın tadı değişti sadece başka fark yok

Adet ve hamilelik belirtileri aynı ama Kendi vücudunu tanıyan herkes hamile olup olmadığını anlayabilir
kesinlikle katılıyorum , adetım gecikmeden kan testıyle bebısı öğrendim , benım en cok dıkkatımı ceken belırtıler; sureklı uyku halimdi, 8,5 9 da uyuyordum, ve koku.. burnuma sürekli aşırı olup olmıcak kokular geliyordu..

Peki bat geçmeden akinti durumun nasıldı çok fazla mı oluyor acaba

H Hugul aşırı göze çarpan bı akıntı fazlalığı sıklığı olmadı ama 1 2 gun gerckten fazla geldı ama o kadar cok kısa sure

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…