Adet sancısı gibi gebelik belirtisi

Arvenarven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
21
4
1
29
Kızlar merhaba 3 gün önce test yaptım pozitif çıktı ertesi gün beta yaptım 176 çıktı adetim de bugün olmalı normalde aşırı sancım var adet sancısı gibi sizce normal mi daha önce bunu yaşayan var mı testim de aşağı da iki tane yaptım birer gün arayla

Eklentiler

• DEAB59A7-7980-4380-8B15-D45E5448E3EF.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 47
Canım çok normal bende aynıydım adet olacakmış gibi sancılarım vardı hatta adet olucam diye beklemedeydim meğer hamileymişim bebek tutunmaya çalışıyor yerleşme gibi rahat ol olabilir böyle şeyler
Sağlıcakla gelsin bebişin

Çok teşekkür ederim canım ay ne bileyim ya korkuyorum heyecanlıyım kimyasal gebelik boş gebelik falan olmasından eşime bile haber veremedim daha sürpriz olsun diye

Çok teşekkür ederim canım ay ne bileyim ya korkuyorum heyecanlıyım kimyasal gebelik boş gebelik falan olmasından eşime bile haber veremedim daha sürpriz olsun diye
O bende de olmuştu senin değerin hatta benden iyi çıktı benim ilk 98 çıkmıştı adet olacakmış gibi sancılar çok çok normal dediğim gibi bebişin tutunmaya çalışıyor

Canım korkma bana da öyle oldu aynı adet sancısı gibiydi her kavaboya gittiğimde geldi bı sefer diyordum gelmiyordu o yüzden korkma yerleşmeye çalışıyor ve bu ağrılar adet süresi kadar sürüyor sonra geçitoe

O bende de olmuştu senin değerin hatta benden iyi çıktı benim ilk 98 çıkmıştı adet olacakmış gibi sancılar çok çok normal dediğim gibi bebişin tutunmaya çalışıyor
Ayy sağol ya içim rahatladı peki senin ultrason da ne zaman çıktı ve betan ne kadar sürede arttı

Çok teşekkür ederim ya insan çok bekleyince geriliyor eşime de sürpriz yapacam çok sabırsızım o yüzden

Ayy sağol ya içim rahatladı peki senin ultrason da ne zaman çıktı ve betan ne kadar sürede arttı
Canım adet günüm 98 idi 2 gün sonra verdim 370 di sonra 2 gün sonra verdim 790 öyle öyle arttı canım kese gördüm sonra kalp atışı Şimdi kızım 16 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…