Adet sancısı yaşıyorum ama regl olmadım..Hamile olabilir miyim ?

gnc_emr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
57
0
36
İstanbul
ii gecelerr size bir sorum olucakkk 21 nisanda en sonn adetimi oldumm 19 mayıstaa olmam lazımdıı amaa olmadıı bundan 10 gün öncee doktorr şüphelendiği içinn gebelik testi yaptı amaa sonuç çıkmadııı 2 gün araylaa adet olucakmış gibi sancıım oluyorr amaa olmuyor sizdee hamilee olabilirmiyimm testi tekrar yaptırasmmı?

sanırım adetten önce test yapıldı sana o zaman çıkmadı ,kan testimi yaptırdın canım.bugünden 10 gün geriye gidince 15 mayıs oluyor sen 19 mayısta olmalıymışsın doğrumu anladım acaba

sanırım adetten önce test yapıldı sana o zaman çıkmadı ,kan testimi yaptırdın canım.bugünden 10 gün geriye gidince 15 mayıs oluyor sen 19 mayısta olmalıymışsın doğrumu anladım acaba

mrb cnmm en son 21 nisanda adet oldummmm 19 mayısta olmam lazımdı ama olmadıııı şuan 5 gün geçikmiş oluyorumm ayın 15 de şüphelendiği için kan testi yapmıştı amaa çıkmatııı

anladım canım.senin adetin 5 gün geçtiyse yarın kan testi yaptır kesinlikle çıkar.geç döllenme olacağı için çıkmamış olabilir.ihtimal 0-5 arası gebelik değil .5 in üstünde hayli hayli olur yarın gider yaptırırsan zaten adetin 5 gün geçmiş değerin epey artmıştır.belirtilerin var mı baş agrısı halsizlik,aşerme vs.

anladım canım.senin adetin 5 gün geçtiyse yarın kan testi yaptır kesinlikle çıkar.geç döllenme olacağı için çıkmamış olabilir.ihtimal 0-5 arası gebelik değil .5 in üstünde hayli hayli olur yarın gider yaptırırsan zaten adetin 5 gün geçmiş değerin epey artmıştır.belirtilerin var mı baş agrısı halsizlik,aşerme vs.
sadece kasık ağrısı çekiorumm adet sancısı gibi uyku düzenimm çok bozulduu gündüzlerii uyuyorumm gecelerii sabaha kadar oturuyorumm aş erme konusunaa gelincee bugunn ilkk defa cnmm domates ekmek istedii amaa tabii piskolojiktee olabilir kendimi çok kaptırdımm direk hamilelik modunaa girdimm :(

canım sen şuan eğer hamileysen aderme dönemindesin.4+6 günlük hamiş oluyorsun eğer hamileysen.ben de senin haftalarında sürekli böyle ilginç şeyler yiyordum .
hiç belli olmaz kasık agrılarıda bir belirti.gögüslerinde dolgunluk ,hassaslık var mı peki?
akıntıların gidişatı nasıl?arttımı azaldı mı .

canım sen şuan eğer hamileysen aderme dönemindesin.4+6 günlük hamiş oluyorsun eğer hamileysen.ben de senin haftalarında sürekli böyle ilginç şeyler yiyordum .
hiç belli olmaz kasık agrılarıda bir belirti.gögüslerinde dolgunluk ,hassaslık var mı peki?
akıntıların gidişatı nasıl?arttımı azaldı mı .

akıntımm varr amaa normalde akıntımm vardıı dr. gittiğimde bana vajinal fitil verdii 3 kullanımlıkkk 15 mayıstaa gittimm adetime 4 gün vardıı peki o geçikme yapmış olabilirmii bide gösüslerimden süt geliordu dr. hormon testi yaptı oda temiz çıktı tekrar gitmekte istemiorumm hayal kırıklığınaa uğruyorumm meselaa sabahtan beri kasık ağrısı çekiordumm şimdi desen bişeyy yokk afedersin amaa idrarda bi tekk değişmee varr acayip birr kokuu oluyorr :(

valla canım aldığın ilaç ne ilacı bilmiyorum ama dr o yüzden mi yaptırmıştı gebelik testini sana.peki sordun mu bu ilaç gebeysen eğer bir etkisi olur mu olumsuz diye.
idrarda keskin koku ve koyuluk bendede oldu canım.adet olacakmışım gibi bende kasık agrılarım çoktu.gögsünden süt geldi derken sen hiç gebelk geçirdin mi ?

valla canım aldığın ilaç ne ilacı bilmiyorum ama dr o yüzden mi yaptırmıştı gebelik testini sana.peki sordun mu bu ilaç gebeysen eğer bir etkisi olur mu olumsuz diye.
idrarda keskin koku ve koyuluk bendede oldu canım.adet olacakmışım gibi bende kasık agrılarım çoktu.gögsünden süt geldi derken sen hiç gebelk geçirdin mi ?

hayırr 16 aylık evliyimm :) orsinid vajinal tablet bana gebelik testini acill de yaptılarr kasıklarım ağrıyor dieee yerimdee duramıyordumm eşimm götürdü acile ordaa yaptılarr ertesi gündee normall doktor rendavum vardıı amaa ordaa doktoraa gebeliklee ilgili bişey sölemedim aklıamdaa gelmedi daha doğruu çünküü acildee sonuç negatif çıkıncaa sölemeye gerek duymadımm

anladım canım.o zaman sen 2-3 gün daha bekle belki o ilacın etkisiyle de gecikmiş olabilir.eger hamileysen de kan testi yaptırırsın çıkar.acaba diyorum yarın sen kan testi yaptırsan bhcg değerlerini etkiler mi bu kullandığın ilaç. kaç saatte vücuttan atılıyormuş baktın mı .olmadı yarın git kan ver bakalım çıkar varsa.inşallah hamilesindir :61:

anladım canım.o zaman sen 2-3 gün daha bekle belki o ilacın etkisiyle de gecikmiş olabilir.eger hamileysen de kan testi yaptırırsın çıkar.acaba diyorum yarın sen kan testi yaptırsan bhcg değerlerini etkiler mi bu kullandığın ilaç. kaç saatte vücuttan atılıyormuş baktın mı .olmadı yarın git kan ver bakalım çıkar varsa.inşallah hamilesindir :61:

inş.. cnmmm bu arada çok tşk ederim yardımlarınn içinn yok yokk ben yarınn gidicemm :) hayırlısı korkunun ecele faydası yokturr inş. hamşimdirr tekrardan tşk ederimm ii gecelerr

rica ederim canım.inşallah hamilesindir yarın bana da haber ver merak ederim.:27: gece konuştuğum kızcağz ne yaptı acaba diye .:61: güzel haberlerle gel inşallah.

ii gecelerr arkadaşşş sonucuu bendee halaa merakk ediyorumm 2 keree kann verdimm ve 2 sindedee tekrar kann aldılarr kann alırkenn havaa olmuşşş :( yanii geçersizz olmuşş aldıklarıı en sonn tekrar aldılarr amaa çıkmadıı amaa ilginç olann şeyy idrardaa cıkıyorrrr biliorumm çok saçmaa bişeyy amaa dr. en son ultrosan dedii bakalımm bende p.tesii bekliorummm :(

ii gecelerr arkadaşşş sonucuu bendee halaa merakk ediyorumm 2 keree kann verdimm ve 2 sindedee tekrar kann aldılarr kann alırkenn havaa olmuşşş :( yanii geçersizz olmuşş aldıklarıı en sonn tekrar aldılarr amaa çıkmadıı amaa ilginç olann şeyy idrardaa cıkıyorrrr biliorumm çok saçmaa bişeyy amaa dr. en son ultrosan dedii bakalımm bende p.tesii bekliorummm :(
hayırlısı olsun canım.acaba idrar yollarında iltihap mı var.
birçok arkadaşımız çift çizgi gördüm demişti ama sonradan iltihaptan dolayı ikinci çizgi çıkıyor demişrlerdi.inşallah dr git bakalım.hamilesindir umarım .yine yaz gidince.
iyi geceler allah rahatlık versin

hayırlısı olsun canım.acaba idrar yollarında iltihap mı var.
birçok arkadaşımız çift çizgi gördüm demişti ama sonradan iltihaptan dolayı ikinci çizgi çıkıyor demişrlerdi.inşallah dr git bakalım.hamilesindir umarım .yine yaz gidince.
iyi geceler allah rahatlık versin

iltihaplanmaa yokmuşş cnmm dr. onadaa baktıı bugunn delinmedikk iğnee girmedikk yerimm kalmadıı bugunn tam 9 gün olduu geçikelii vee bu belirsizlikk benii acayip üzüyorrrrr :( naıll bi şeyimm ben yaaa belli olmuyorrrrrrrrrrrrrrr :'(
:43::43::43::43:

iltihaplanmaa yokmuşş cnmm dr. onadaa baktıı bugunn delinmedikk iğnee girmedikk yerimm kalmadıı bugunn tam 9 gün olduu geçikelii vee bu belirsizlikk benii acayip üzüyorrrrr :( naıll bi şeyimm ben yaaa belli olmuyorrrrrrrrrrrrrrr :'(
:43::43::43::43:
evet kötü olmuş ,bende çok korkarım iğneden kan verirken falan tırsarım.beceriksizler seni bulmuş.üzülme bakalım pazartesi doktor ne diyicek .adet söktürücü vs verebilir eğer hamile değilsen.
adetin stresten ,üzüntüden ,hava değişiminden etkilenir miydi peki?

evet kötü olmuş ,bende çok korkarım iğneden kan verirken falan tırsarım.beceriksizler seni bulmuş.üzülme bakalım pazartesi doktor ne diyicek .adet söktürücü vs verebilir eğer hamile değilsen.
adetin stresten ,üzüntüden ,hava değişiminden etkilenir miydi peki?

çok uzunn zamann öncee olmuştuu yanii 2-3 sene önceee 5-6 kdar olmamıştımm o zamanda bana fartulay dı galibaa yanlış hatırlamıyorsamm öle bir ilaçç vermiştii amaa bi dahadaa ölee geçikmee yaşamadımm en fazlaa 2 gün geçikirdimm evlendiğimdenn bu yana en fazlaa 9 günn odaa buuu :) allahtann ben iğneden falann korkmuyorumm amaa beyaz tenli olduğumm içinn bide damarı bulmaktaa zorlandıklarıı içinn heryerimm mosmorr :(:(

ii gecelerr slmm aydılızz ordaysann sanaa haber vermekk içinn geldimmm :) HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :):)

ii gecelerr slmm aydılızz ordaysann sanaa haber vermekk içinn geldimmm :) HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :):)
:64::64: :49: :64::64: oy oy gözün aydın tatlım ya .
çok sevindim valla .gece gece nasılda gördüm hemen aydılızz yazmışın :52: bende naptı acaba dedim konuyu görünce hop atladım .çok sevindim valla canım allah tamamına erdirsin.aramıza hoşgeldin .doktor ne dedi anlat bakalım havadisleri hemencik.:32:

Back
X