Adet sancısı yaşıyorum ama regl olmadım..Hamile olabilir miyim ?

:64::64: :49: :64::64: Oy oy gözün aydın tatlım ya .
çok sevindim valla .gece gece nasılda gördüm hemen aydılızz yazmışın :52: Bende naptı acaba dedim konuyu görünce hop atladım .çok sevindim valla canım allah tamamına erdirsin.aramıza hoşgeldin .doktor ne dedi anlat bakalım havadisleri hemencik.:32:

amin canımm aminnnn 25 günlükmüşş yanii öle dedii vallahh ben heyecandann doktorunn ne dediğini tam kavrayamadımm :) eşimm diorkii senn ağlamaktan doktoruu dinlemedinnn :)

amin canımm aminnnn 25 günlükmüşş yanii öle dedii vallahh ben heyecandann doktorunn ne dediğini tam kavrayamadımm :) eşimm diorkii senn ağlamaktan doktoruu dinlemedinnn :)
aa bak gördün mü geç döllenmeymiş ondan çıkmamış

kanda falan .iyi olmuş çok sevindim ya 1 aylıksın çiçeği burnunda aşermelerinde başlar.
dikkat et tamam mı çok yorma kendini folik asit verdi mi?

ii gecelerr slmm aydılızz ordaysann sanaa haber vermekk içinn geldimmm :) HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :):)

:nazar:Gözün aydın canım. Sağlıklı bir gebelik döneminden sonra sağlıkla bebeğini kucağına alırsın İnşaallah.
Hayırlı, uğurlu, ömürlü olsun. Darısı tüm bekleyenlerin başınaaaaaa...:emir_bebek::nazar:

hayırlı olsun arkadaşım:nazar::nazar:. herşeyin yolunda gitsin Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah:21::21:

aa bak gördün mü geç döllenmeymiş ondan çıkmamış

kanda falan .iyi olmuş çok sevindim ya 1 aylıksın çiçeği burnunda aşermelerinde başlar.
Dikkat et tamam mı çok yorma kendini folik asit verdi mi?

yokk cnmm p.tesii günüü kendii doktorumaa gidicemm çünküü benn ölee her ilaçı kullanamıyorumm sağğ kalçamdaa sorunn varr devamlıı ağrıı kesici bide iltihap kurutucu içiyorumm ilk başş doktorumlaa onu konuşmamm lazımm ilaçlarıı kesmem lazımm

yokk cnmm p.tesii günüü kendii doktorumaa gidicemm çünküü benn ölee her ilaçı kullanamıyorumm sağğ kalçamdaa sorunn varr devamlıı ağrıı kesici bide iltihap kurutucu içiyorumm ilk başş doktorumlaa onu konuşmamm lazımm ilaçlarıı kesmem lazımm
evet canım git bakalım .agrı kesici parol hamilelkte zararlı değil ama iltihap kurutucu ne kullanıyorsun ismi ne ?

konu başlığınız düzenlenerek ilgili başlığa taşınmıştır
sitede yardım acil gibi içeriği yansıtmayan başlıklar açmak yasaktır
bilginize...

genelde kanamam başladığı gün karnım ağrır göğüs hassasiyetim var 13 gündür yada fazla oldu tam olarak emin değilim yalnız kasıklarımda sol bacağımda ve kolumda batmalar oluyordu Yüzüstü yatamıyorum zaten karnım ve göğüslerim yüzünden ayrıca gaz birikmesi var sanki karnımda Ancak bugün sanki regliymişim gibi karın ağrım Acile gideyim dedim ama pazartesi detaylı bakabilirlermiş şuan ailemin yanında tatildeyiz küçük bi ilçede olduğumdan dolayı bekleyeceğim ateş basması var 29 günde bir oluyorum regli yani 29unda regliyim benim gibi yaşayan birisi var mı??

Adetim 3 gun gecikti kan testi yaptim negatif cikti dort gun oldu bugun adet olmadim daha gec dollenme gibi bir durum olabiliyormuş bu arada idrarim sapsari koyu ani adet sancilari gibide sancilarim oluyor ve ani sicaklik oluyor yardimci olursaniz sevinirim

Adetim 3 gun gecikti kan testi yaptim negatif cikti dort gun oldu bugun adet olmadim daha gec dollenme gibi bir durum olabiliyormuş bu arada idrarim sapsari koyu ani adet sancilari gibide sancilarim oluyor ve ani sicaklik oluyor yardimci olursaniz sevinirim

Bende de aynı öyle oluyor ama neden bende bilmiyorum :olamaz:

Back
X