Adet sancısımı gebelik mi

1yaren

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
17
4
16
Kızlar selam ben aranızda yeni katıldım adet sancısı çekip hamile olanlarınız varmı benim adet normalde hiç geçmez erken olurum ama geç olmam şuan bir gün geçti sizce umut var mı ?

Kızlar selam ben aranızda yeni katıldım adet sancısı çekip hamile olanlarınız varmı benim adet normalde hiç geçmez erken olurum ama geç olmam şuan bir gün geçti sizce umut var mı ?
Olabilir benimkide adet sancilarima benziyordu

negatif çıkar diye korkuyorum sürekli hayal kırıklığı ümitlenmek istemiyorum

Merhaba,

Benimde 3 gün geçti . Ama hasta olacakmışım gibi ağrım var. Birkaç kez test yaptım negatif. Sanırım yarın kan testi yapıcam. Muhtemelen psikolojik diye düşünüyorum.

Hiç adetim gecikmedi benim daha önce ama ben adete yakın test yapmıştım birkaç kez negatif çıktı kaç aydır deniyoruz ama her seferinde hayal kırıklığı bir haftayı geçti tüm adet belirtilerim var ama özellikle ara ara bıçak saplanır gibi ağrılar çok oluyor

Yani mecburen test yapıcaz. Bende çok korkuyorum negatif biliyorum. Bu agrılar ve gecikme sanırım stres yaptığımızdan . Yarın da olmazsam kan testi vericem. Umarım mutlu haberi alırız.

Bende yarın teste yapıcam sabah ilk idrar ile yapın diyorlar sabahı beklicem bakalım inşaallah istediğimiz gibi olur

Ben iki hamileliğimde de adet sancısı çektim aha şimdi oldum aha yarın olucam derken bir de baktım gebeymişim :KK16: Adetin 3-5 gün gecikmesi veya erken olması normal sayılıyor eğer birkaç kez negatif gördüyseniz 3-5 gün daha geçmesini bekleyin derim.

Haklısınız aslında ama insan merak ediyor. Normal adet günümden bir gün önce test yaptım negatif çıktı. Ama hiçbir belirti yok her an adet olacakmışım gibi

Pek sanmıyorum. Ben erken testte aldım ondada negatif çıktı maalasef
Ben de aynı sen gibiyim. Adetimden 3 gün geçti ki 35 yaşımdayım bu zamana kadar hiçbir düzensizliğini görmedim. Normal kaset test yaptım birkaç kez, hepsinde negatif çıktı. Bugün erken gebelik yaptım onda da negatif çıktı. Psikolojimi diğer ihtimallere yoğunlaştırmak istemiyorum ama zorlu bir süreçmiş anladım. Karnım olduğundan çok fazla şiş. Şişkinliğim de çok. Göğsümde büyüme var ama hassasiyet yok. Kasık ve bel ağrılarım dün fazlaydı bugün çok az ve değişken. Ne olduğunu anlamadım. Sabah kesin hamileyim dedim, şimdi allak bullağım

Ben de aynı sen gibiyim. Adetimden 3 gün geçti ki 35 yaşımdayım bu zamana kadar hiçbir düzensizliğini görmedim. Normal kaset test yaptım birkaç kez, hepsinde negatif çıktı. Bugün erken gebelik yaptım onda da negatif çıktı. Psikolojimi diğer ihtimallere yoğunlaştırmak istemiyorum ama zorlu bir süreçmiş anladım. Karnım olduğundan çok fazla şiş. Şişkinliğim de çok. Göğsümde büyüme var ama hassasiyet yok. Kasık ve bel ağrılarım dün fazlaydı bugün çok az ve değişken. Ne olduğunu anlamadım. Sabah kesin hamileyim dedim, şimdi allak bullağım
Bende 35 yasindayim doktora gittim kontrol amacli bisey yok temiz dedi. Düzenli iliski dedi. Ama benim sorunum esimle adam zorla yapiyor ayda bir. Bu ay zorla 2 3 kez yapti. Ama ilk denememiz. Herhalde olmadi. Hicbir belirti yok her an hasta olacakmışım gibi agrim var. Sabah olmazsam eğer kan testi yapicam son umudum o kaldi

Back
X