Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir benimkide adet sancilarima benziyorduKızlar selam ben aranızda yeni katıldım adet sancısı çekip hamile olanlarınız varmı benim adet normalde hiç geçmez erken olurum ama geç olmam şuan bir gün geçti sizce umut var mı ?
Pek sanmıyorum. Ben erken testte aldım ondada negatif çıktı maalasefEvde yaptığımız testin markası falan önemlimi yanlış olma ihtimali varmı
Ben de aynı sen gibiyim. Adetimden 3 gün geçti ki 35 yaşımdayım bu zamana kadar hiçbir düzensizliğini görmedim. Normal kaset test yaptım birkaç kez, hepsinde negatif çıktı. Bugün erken gebelik yaptım onda da negatif çıktı. Psikolojimi diğer ihtimallere yoğunlaştırmak istemiyorum ama zorlu bir süreçmiş anladım. Karnım olduğundan çok fazla şiş. Şişkinliğim de çok. Göğsümde büyüme var ama hassasiyet yok. Kasık ve bel ağrılarım dün fazlaydı bugün çok az ve değişken. Ne olduğunu anlamadım. Sabah kesin hamileyim dedim, şimdi allak bullağımPek sanmıyorum. Ben erken testte aldım ondada negatif çıktı maalasef
Bende 35 yasindayim doktora gittim kontrol amacli bisey yok temiz dedi. Düzenli iliski dedi. Ama benim sorunum esimle adam zorla yapiyor ayda bir. Bu ay zorla 2 3 kez yapti. Ama ilk denememiz. Herhalde olmadi. Hicbir belirti yok her an hasta olacakmışım gibi agrim var. Sabah olmazsam eğer kan testi yapicam son umudum o kaldiBen de aynı sen gibiyim. Adetimden 3 gün geçti ki 35 yaşımdayım bu zamana kadar hiçbir düzensizliğini görmedim. Normal kaset test yaptım birkaç kez, hepsinde negatif çıktı. Bugün erken gebelik yaptım onda da negatif çıktı. Psikolojimi diğer ihtimallere yoğunlaştırmak istemiyorum ama zorlu bir süreçmiş anladım. Karnım olduğundan çok fazla şiş. Şişkinliğim de çok. Göğsümde büyüme var ama hassasiyet yok. Kasık ve bel ağrılarım dün fazlaydı bugün çok az ve değişken. Ne olduğunu anlamadım. Sabah kesin hamileyim dedim, şimdi allak bullağım
Canim ben sabah da yaptim aksamda bence bisey degismiyor. Doktor bana adetin 2, 3 gün gecikince kan testi yaptır demistiYa bu testi sabah yapmak mı gerek illa şimdi yapsak olmuyor mu
Yaaa çok sevindim. Inanamiyorum. Darisi basima. Yarin hemen kan testi yaptırKızlar iyi akşamlar test yaptım sonuç çift çizgi çıktı ama inanamıyorum![]()