Endiselendm smdi ne yapcagimi bilemdm gecistirip duruyodm hep doktora gorunmem lazm demekkiBenimde aynı oluyo ve çikolata kistim vardı 5 6 yıl önce öğrenmiştim bidaha da gitmedim
Ogluma hamileyken rutin kontrollerin birinde demsti doktor milimetrelik kistler var diye onemsememstm acaba o yuzden olabilir mi kiGece ben sancıdan uyandım sabahleyin kocaman et düştü kistim vardı benim o düştü sanırım çok garip bişeydi. Sen de kist düşürmüş olabilirsin.
Olabilir ben şimdi doktora gidiyom kontrole düşürmüştük derse sen de düşürmüş olabilirsinOgluma hamileyken rutin kontrollerin birinde demsti doktor milimetrelik kistler var diye onemsememstm acaba o yuzden olabilir mi ki
Ben en az 3-4 kere yasadm bunu o yuzden korkmaya basladm artkOlabilir ben şimdi doktora gidiyom kontrole düşürmüştük derse sen de düşürmüş olabilirsin
O zaman sende git bi kontroleBen en az 3-4 kere yasadm bunu o yuzden korkmaya basladm artk
Evet gitmem gerekiyor doktordn snra bana da haber verir misn onunla ilgili olup olmadigini merak ettimO zaman sende git bi kontrole
Haber veririm canım ☺Evet gitmem gerekiyor doktordn snra bana da haber verir misn onunla ilgili olup olmadigini merak ettim
Cok tesekkur ederm :)Haber veririm canım ☺
Canım ben kistimi düşürmüşüm öyle dedi doktor.Cok tesekkur ederm :)
Tamam canm sagol bnde gidicem bi doktora artk :)Canım ben kistimi düşürmüşüm öyle dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?