Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah varKizlar adettim 4 gün geçince beta 1.20 di geçen hafta bu hafta test yaptım sekiz gün geçmişti sonuç bu şimdi kan veriyorum sizce
İnşallahVerdim sonucu bir saat sonra alacağım inşallah güzel haber alirim
Merhaba! Sonuç gayet net gözüküyor gebelik var gibi. Benim de reglim 6 gün gecikti yani döngü günü 36 diyor programdan takip ediyorum. Bu zamana kadar yaptıgım tüm testlerde negatif gördüm. Sizde net sonuç çıkmış umarım yakın zaman da ben deKizlar adettim 4 gün geçince beta 1.20 di geçen hafta bu hafta test yaptım sekiz gün geçmişti sonuç bu şimdi kan veriyorum sizce
8.gün testi mi bu?Kizlar adettim 4 gün geçince beta 1.20 di geçen hafta bu hafta test yaptım sekiz gün geçmişti sonuç bu 8 şimdi kan veriyorum sizce
8.gün testi mi bu?
İns cnm üç test tek çizgi di iki kan verdim negatif idi son verdiğim 1.20 di bir hafta geçti test yaptum silik çıktı kan verdim ins cikarMerhaba! Sonuç gayet net gözüküyor gebelik var gibi. Benim de reglim 6 gün gecikti yani döngü günü 36 diyor programdan takip ediyorum. Bu zamana kadar yaptıgım tüm testlerde negatif gördüm. Sizde net sonuç çıkmış umarım yakın zaman da ben de
De bu sonuç çıkar![]()
En son regli tarihiniz neydi acaba?Evet cnm
İns cnm üç test tek çizgi di iki kan verdim negatif idi son verdiğim 1.20 di bir hafta geçti test yaptum silik çıktı kan verdim ins cikar
Benim en son ki regli tarihim 10 temmuz’du. 3 gün arayla erken oluyorum 7’sinde 7ağustosta olmam gerekiyordu. Program 9’unu baz alıyor. ve 6 gün gecikme diyor testte de çıkmayınca moralim bozuldu. Netlige kavuşmuyor ya insanın canı çok sıkılıyor. Sizin regliniz düzenliymiş ya. Tam 8.ci günde mi bunu gördünüzEvet cnm
Hayır adet düzensizliği bir iki gün olur bu sekiz gün olmadımBenim en son ki regli tarihim 10 temmuz’du. 3 gün arayla erken oluyorum 7’sinde 7ağustosta olmam gerekiyordu. Program 9’unu baz alıyor. ve 6 gün gecikme diyor testte de çıkmayınca moralim bozuldu. Netlige kavuşmuyor ya insanın canı çok sıkılıyor. Sizin regliniz düzenliymiş ya. Tam 8.ci günde mi bunu gördünüz
7 temmuz evlendim 8 temmuz regul oldumEn son regli tarihiniz neydi acaba?
Anladım kan sonucunuzu buraya da yazar mısınız rica etsem7 temmuz evlendim 8 temmuz regul oldum
Kan sonucunuz çıktı mı7 temmuz evlendim 8 temmuz regul oldum
Ayy hadi gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsınHamileyimmm
Tşk ederim isteyen herkesin başınaAyy hadi gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın![]()
ben hep adet günü öğrendiğim için doktorunuz ne söyledi ise onu dinleyin herkesin hamilelik hikayesi farklı takılmayın başkasınınkine hamileliğinizin tadını çıkarınTşk ederim isteyen herkesin başına1.20 den yükseldi iyi mi hamilemiyim
ÇıktıAnladım kan sonucunuzu buraya da yazar mısınız rica etsem