adet söktürücü var ama test yptıracaksan doğal süreçte hastalanman daha doğru gibi geldi bana. stresten olamıyorsundur büyük olasılık. bitkisel bişiler deneyebilirsin. nane çayları gibi. ayrıca hafif sporlar yapmak esneme hareketleri gibi kan dolaşımını hızlandırdığından yardımcı olur diye biliyorum. ama illa ki ilaç olsun diyorsan bana yıllar önce doktor vermişti çok zorunda kalmassan alma dedi. bende almadım o yüzden ismini bilmiyorum. eczane bilir.
Doğal yolla adet olman en normali ama biberiye ve mısır püskülü gerçekten adet söktürücü.Benimde hiç düzenim yok.Birde kan sayımın düşükse adet döngün çok değişiyor.Benimki tamamen kan sayımımla alakalı.O yüzden son adet tarihimi not ederim muhtemelen o günden 7 ila 10 gün sonra hastalanırım.Bunun içinde yani kan depolamak için son 10 günde 2 defa tavuk ciğeri sote yapar tüketirim.En fazla kanı tavuk ciğeri yapıyormuş.Kansızlığa birebir.Ama dediğim gibi mısır püskülü ve biberiye benim en büyük yardımcım.
Millet doğum yapar 40 gün kanaması olur benim 4.gün biter.Kırkı çıkan normal adet görmeye başlar ben kızımda 9.ayda oğlumda 6 .ayda hastalanmıştım.Kansızım yani.
Geçmiş olsun canım.Stres yapma ne kadar stres yaparsan o kadar geç hastalanırsın.
bunları kullanınca doğal olmuyor mu canım ya ? çok sağol tatlım inşallah herkes şifa bulur
Doktoruna tekrar danış bence tarlusal vs. iç 6 günde bitip 3 4. günde adet görüyormuşsun. adet olunca 3.gün gidip kan örneğini verirsin. Bence korkma, bitkisel yollarla olur mu bilemiyorum soğan suyu da adet söktürücü diye biliyorum ama ilaç alırsan daha çabuk sonuç alırsın ve tedavine daha çabuk başlarsın. Bana 3 yıl önce konmuştu pcos tanısı 3 yıldır aralıklarla diane 35 kullanıyorum. ilacı bıraktım bu ay adet görmedim bugün doktora gittim tarlusal yazdı adetin 3. günü tekrar tahlil yaptırıcam ben de kontrol için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?