Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi başıma zararlı mı sizce korkuyorumNeye göre böyle bir sey yapıyorsunuz?
Doktor mu söyledi? Hiç sanmıyorum da
Bilmiyorum 3 aylık iğne neNeden adet olmuyorsunuz 3 aylık iğne mi kullanıyorsunuz?
Daha öncesinde görüyordum hep düzenliydi 3 yıldır falan düzensizİLAÇSIZ HIC ADET GORDUNUZ MU
Bilmenize gerek yok kullanmıyorsanız, demekki başka sebepten olmuyorsunuz bu da ciddi sağlık sorununuz olduğunu gösterirBilmiyorum 3 aylık iğne ne
BEN HIPO HASTASIYIM MESELA dah once hıc adet olmadım ilaçsız doktora gıttıgımde ıyı kı o ılacları kullanmıssım en azından rahım yumurtalık ıstenılen sekle buyukluge gelmıs dedı kı ben arada dengesız kulalndıgım aylarca kullanmadıgım oluyor du ama genel olrak duzenlıydı bazen sey yapıyordum ılacın yarını ıcıyordum adet oluyordum zaten dıger yarısını oyle ıcıyordum dokotra osyledıgımde kızmıstı oyle seymı olur dıye yanı adet olsan bıle az gelır bence ben oyle dusunuyorum doktor tavsıyesız yapmbe
Neyden uyanıyorsun? Düzensiz olunca ne oluyor ki? Doktor o tabiki söyleyeceksin. Ciddi sağlık problemin olabilirBen adet görüyordum önce düzenliydi 9 yaşında adet oldum
Ama 19 yaşından sonra duzensilesmeye başladı kilo aldım tabi ondan diye düşünüyorum hapı bu şekilde kullanınca gününde kanamamda herhangi bi azalma olmuyor ama korktum yinede dediğiniz gibi Dr söylemeden yapmamak lazım ama ben utanıyorum adetim düzensiz demeye
Tabiki zararlı şaka yapıyorsunuz herhaldeKendi başıma zararlı mı sizce korkuyorum
Etrafının duymasindan çekiniyorum ne bileyimTabiki zararlı şaka yapıyorsunuz herhalde
Böyle devam ederseniz bütün hormonlarınızı bozar daha beter bir hale gelirsiniz.
Adet olmadığınızı kimden neden saklıyorsunuz Allah aşkına?
Jinekoloğa gidin