Adet söktürücü hapı 1 tane yutup adet oluyorum zararli mi sizce

Aysegl34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
126
10
28
27
Adet söktürücü hapı her ay sadece 1 tane tutuyorum adst oluyorum 1 tane yutmak zararlı mı sizce ya

Neye göre böyle bir sey yapıyorsunuz?
Doktor mu söyledi? Hiç sanmıyorum da

Neden adet olmuyorsunuz 3 aylık iğne mi kullanıyorsunuz?

Yumurtalarınıza baktırın lütfen.. Kist, miyom vs olabilir yumurtlamanızı geciktiren.. Kötü huylu bir şey varsa ihmal etmeye gelmez..

BEN HIPO HASTASIYIM MESELA dah once hıc adet olmadım ilaçsız doktora gıttıgımde ıyı kı o ılacları kullanmıssım en azından rahım yumurtalık ıstenılen sekle buyukluge gelmıs dedı kı ben arada dengesız kulalndıgım aylarca kullanmadıgım oluyor du ama genel olrak duzenlıydı bazen sey yapıyordum ılacın yarını ıcıyordum adet oluyordum zaten dıger yarısını oyle ıcıyordum dokotra osyledıgımde kızmıstı oyle seymı olur dıye yanı adet olsan bıle az gelır bence ben oyle dusunuyorum doktor tavsıyesız yapma

BEN HIPO HASTASIYIM MESELA dah once hıc adet olmadım ilaçsız doktora gıttıgımde ıyı kı o ılacları kullanmıssım en azından rahım yumurtalık ıstenılen sekle buyukluge gelmıs dedı kı ben arada dengesız kulalndıgım aylarca kullanmadıgım oluyor du ama genel olrak duzenlıydı bazen sey yapıyordum ılacın yarını ıcıyordum adet oluyordum zaten dıger yarısını oyle ıcıyordum dokotra osyledıgımde kızmıstı oyle seymı olur dıye yanı adet olsan bıle az gelır bence ben oyle dusunuyorum doktor tavsıyesız yapmbe

Ben adet görüyordum önce düzenliydi 9 yaşında adet oldum
Ama 19 yaşından sonra duzensilesmeye başladı kilo aldım tabi ondan diye düşünüyorum hapı bu şekilde kullanınca gününde kanamamda herhangi bi azalma olmuyor ama korktum yinede dediğiniz gibi Dr söylemeden yapmamak lazım ama ben utanıyorum adetim düzensiz demeye

Ben adet görüyordum önce düzenliydi 9 yaşında adet oldum
Ama 19 yaşından sonra duzensilesmeye başladı kilo aldım tabi ondan diye düşünüyorum hapı bu şekilde kullanınca gününde kanamamda herhangi bi azalma olmuyor ama korktum yinede dediğiniz gibi Dr söylemeden yapmamak lazım ama ben utanıyorum adetim düzensiz demeye
Neyden uyanıyorsun? Düzensiz olunca ne oluyor ki? Doktor o tabiki söyleyeceksin. Ciddi sağlık problemin olabilir

Kendi başıma zararlı mı sizce korkuyorum
Tabiki zararlı şaka yapıyorsunuz herhalde
Böyle devam ederseniz bütün hormonlarınızı bozar daha beter bir hale gelirsiniz.
Adet olmadığınızı kimden neden saklıyorsunuz Allah aşkına?

Jinekoloğa gidin

Back
X