- 20 Şubat 2022
- 6
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Evarose 28
Hamile kadın adet söktürücü kullanıcında normal olarak adet görür mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilemisiniz neden adet söktürücü kullanacaksınız? Soruyu tam anlayamadımHamile kadın adet söktürücü kullanıcında normal olarak adet görür mü
Hamile bir kadın neden adet söktürücü kullansın? Allahım bu gece neler yaşıyoruz?Hamile kadın adet söktürücü kullanıcında normal olarak adet görür mü
Hamile değilim sadece yaşanabilir mi ondan sormuştumHamilemisiniz neden adet söktürücü kullanacaksınız? Soruyu tam anlayamadım![]()
Şöyle anlatayım o zaman adet dönemi geçmiş test yapmıştır negatif çıkmış sonra adet söktürücü kullanmış adet olmuş ama kafasında hala acaba hamile olma ihtimalim var mı diye paranoyak sorular da var içinin biraz rahatlaması için belki de sizin fikirlerinizden yardım almak istemiş ama böyle önyargılı tepkileri görünce de pisman olmuşHamile bir kadın neden adet söktürücü kullansın? Allahım bu gece neler yaşıyoruz?![]()
Testiniz negatif çıktığı için hamile olma ihtimalinizi elemek gerek diye düşünüyorum. Ya da keşke emin olmadan biraz daha bekleyip sonra adet söktürücü kullansaydınız. Ama hamile olduğunuzu da sanmıyorum çünkü öyle bir durumda emin olun adet ile düşük arasındaki farkı anlardınız. Yani cevap olarak "hamile" olarak bahsettiğiniz bir kadın adet söktürücü kullanınca normal olarak adet göremez. Yaşanılan durumun bir normalliği yoktur. İçiniz rahat olsun, hamile olsanız farkı anlardınız. :)Şöyle anlatayım o zaman adet dönemi geçmiş test yapmıştır negatif çıkmış sonra adet söktürücü kullanmış adet olmuş ama kafasında hala acaba hamile olma ihtimalim var mı diye paranoyak sorular da var içinin biraz rahatlaması için belki de sizin fikirlerinizden yardım almak istemiş ama böyle önyargılı tepkileri görünce de pisman olmuş
Duphaston gebelik varsa tutunduruyor yoksada adet olduruyor ama diger söktürücüler hakkında bilgim yokHamile değilim sadece yaşanabilir mi ondan sormuştum
Bak bir varmış bir yokmuş eski günlede tatlı bir kız yaşarmış Boğaziçi'nde...Şöyle anlatayım o zaman adet dönemi geçmiş test yapmıştır negatif çıkmış sonra adet söktürücü kullanmış adet olmuş ama kafasında hala acaba hamile olma ihtimalim var mı diye paranoyak sorular da var içinin biraz rahatlaması için belki de sizin fikirlerinizden yardım almak istemiş ama böyle önyargılı tepkileri görünce de pisman olmuş
Yazarlığa başlamayı düşünürseniz hikayenin devamını da anlatırımBak bir varmış bir yokmuş eski günlede tatlı bir kız yaşarmış Boğaziçi'nde...
Teşekkür ederimDuphaston gebelik varsa tutunduruyor yoksada adet olduruyor ama diger söktürücüler hakkında bilgim yok
Hikaye sendeyse sen düşün?Yazarlığa başlamayı düşünürseniz hikayenin devamını da anlatırım
ben de şöyle dıyım hamıleyken ıctım de dustu mu dıye merak edıyorsan adetle dusuk hıc karıscak bıssey degıl. agrıdan gozlerın kararıyor nefes alamıyorsun.. yok eger hala hamıle olabılırmıyım o ılaca ragmen sadece kanama yasadıysam dıye dusunuyorsan bı test yap rahatla :)Hamile değilim sadece yaşanabilir mi ondan sormuştum
Bana doktorum vermişti kanda çıkmamıştı ilacı kullandım ama adet olmadım hamile olduğum ortaya çıktıŞöyle anlatayım o zaman adet dönemi geçmiş test yapmıştır negatif çıkmış sonra adet söktürücü kullanmış adet olmuş ama kafasında hala acaba hamile olma ihtimalim var mı diye paranoyak sorular da var içinin biraz rahatlaması için belki de sizin fikirlerinizden yardım almak istemiş ama böyle önyargılı tepkileri görünce de pisman olmuş