Adet söktürücü

Hamile bir kadın neden adet söktürücü kullansın? Allahım bu gece neler yaşıyoruz? 🤦🏻‍♀️
Şöyle anlatayım o zaman adet dönemi geçmiş test yapmıştır negatif çıkmış sonra adet söktürücü kullanmış adet olmuş ama kafasında hala acaba hamile olma ihtimalim var mı diye paranoyak sorular da var içinin biraz rahatlaması için belki de sizin fikirlerinizden yardım almak istemiş ama böyle önyargılı tepkileri görünce de pisman olmuş

Şöyle anlatayım o zaman adet dönemi geçmiş test yapmıştır negatif çıkmış sonra adet söktürücü kullanmış adet olmuş ama kafasında hala acaba hamile olma ihtimalim var mı diye paranoyak sorular da var içinin biraz rahatlaması için belki de sizin fikirlerinizden yardım almak istemiş ama böyle önyargılı tepkileri görünce de pisman olmuş
Testiniz negatif çıktığı için hamile olma ihtimalinizi elemek gerek diye düşünüyorum. Ya da keşke emin olmadan biraz daha bekleyip sonra adet söktürücü kullansaydınız. Ama hamile olduğunuzu da sanmıyorum çünkü öyle bir durumda emin olun adet ile düşük arasındaki farkı anlardınız. Yani cevap olarak "hamile" olarak bahsettiğiniz bir kadın adet söktürücü kullanınca normal olarak adet göremez. Yaşanılan durumun bir normalliği yoktur. İçiniz rahat olsun, hamile olsanız farkı anlardınız. :)

Bak bir varmış bir yokmuş eski günlede tatlı bir kız yaşarmış Boğaziçi'nde...

Hamile değilim sadece yaşanabilir mi ondan sormuştum
ben de şöyle dıyım hamıleyken ıctım de dustu mu dıye merak edıyorsan adetle dusuk hıc karıscak bıssey degıl. agrıdan gozlerın kararıyor nefes alamıyorsun.. yok eger hala hamıle olabılırmıyım o ılaca ragmen sadece kanama yasadıysam dıye dusunuyorsan bı test yap rahatla :)

Bana doktorum vermişti kanda çıkmamıştı ilacı kullandım ama adet olmadım hamile olduğum ortaya çıktı

Back
X