H haticealtanlii Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 26 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 26 4 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi haticealtanlii #1 Adet söktürücü kullandım 13 gün geçikti diye testim daha gelmedi ama adet söktürücü ile adet oldum hamile olma ihtimalim var mı acaba?
Adet söktürücü kullandım 13 gün geçikti diye testim daha gelmedi ama adet söktürücü ile adet oldum hamile olma ihtimalim var mı acaba?
S senemsls Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 1.441 Emoji Skoru 591 Puanlar 43 Yaş 27 4 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi haticealtanlii #2 haticealtanlii .!.: Adet söktürücü kullandım 13 gün geçikti diye testim daha gelmedi ama adet söktürücü ile adet oldum hamile olma ihtimalim var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Adet gördüyseniz hamile değilsinizdir. Adet stres hava değişimi yeme içme uyku düzeni gibi sebeplerden de gecikebilir
haticealtanlii .!.: Adet söktürücü kullandım 13 gün geçikti diye testim daha gelmedi ama adet söktürücü ile adet oldum hamile olma ihtimalim var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Adet gördüyseniz hamile değilsinizdir. Adet stres hava değişimi yeme içme uyku düzeni gibi sebeplerden de gecikebilir
SiriusR Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Ekim 2025 Mesajlar 710 Emoji Skoru 103 Puanlar 18 4 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi haticealtanlii #3 haticealtanlii .!.: Adet söktürücü kullandım 13 gün geçikti diye testim daha gelmedi ama adet söktürücü ile adet oldum hamile olma ihtimalim var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Kan vermeniz daha kesin sonuç verir bence
haticealtanlii .!.: Adet söktürücü kullandım 13 gün geçikti diye testim daha gelmedi ama adet söktürücü ile adet oldum hamile olma ihtimalim var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Kan vermeniz daha kesin sonuç verir bence
SiriusR Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Ekim 2025 Mesajlar 710 Emoji Skoru 103 Puanlar 18 4 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi haticealtanlii #4 senemsls .!.: Adet gördüyseniz hamile değilsinizdir. Adet stres hava değişimi yeme içme uyku düzeni gibi sebeplerden de gecikebilir Genişletmek için tıkla... Bu da olabilir çok stres yaptıysanız da gecikmiştir
senemsls .!.: Adet gördüyseniz hamile değilsinizdir. Adet stres hava değişimi yeme içme uyku düzeni gibi sebeplerden de gecikebilir Genişletmek için tıkla... Bu da olabilir çok stres yaptıysanız da gecikmiştir
H haticealtanlii Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 26 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 26 4 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi haticealtanlii #5 Söktürücü ile olduğundan şüphe duydum çevremde az buz şüphe soktu aklıma senemsls .!.: Adet gördüyseniz hamile değilsinizdir. Adet stres hava değişimi yeme içme uyku düzeni gibi sebeplerden de gecikebilir Genişletmek için tıkla...
Söktürücü ile olduğundan şüphe duydum çevremde az buz şüphe soktu aklıma senemsls .!.: Adet gördüyseniz hamile değilsinizdir. Adet stres hava değişimi yeme içme uyku düzeni gibi sebeplerden de gecikebilir Genişletmek için tıkla...