Gebeliğe Hazırlık Adet sonrası beyaz akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

akatsiya

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2007
1.970
2.110
658
Antalya
Normalde 5 gün tam adet olurken son aylarda 3 gün oluyor normal Mİ sizce? Bu ay da adetimin bitikten sonra 4. Günüm beyaz bi akıntı geldi sizce yumurta çatlamış olabilir mi? Daha erken olduğunu düşünmüştüm

Bayadır araştırıyorum o beyaz akıntı doğru anladıysam yumurtlama dönemine girdiğinin belirtisi kuzum. Yumurta olup çatladığında ise sünen şefaf uzun bi akıntı geliyor o gün ve ertesi güne önem veriyorlar

Dün sünen oldu öğlem ama değerlendiremedik bu akşam umarım geç olmaz teşekkürler bu konu beni çok yıprattı

Dün sünen oldu öğlem ama değerlendiremedik bu akşam umarım geç olmaz teşekkürler bu konu beni çok yıprattı
Bi gün öncesi bi gün sonrası hatta iki üç gün öncesi tutan bile var kuzum canını sıkma aynı valla. Saldım evet regl ye var acaba diyorum ama olmazsa da diyetisyen düşünüyorum artı en azından çok kapılmayınca bat günü üzülmüyor insan herşey Allah tan hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…