Adet sonrası bitmeyen kahverengi leke

mrsbride

👶🏻❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
820
559
33
Kızlar merhaba,
Ben temmuzun 14 ünde rahim filmi çekilmiştim
4 ağustosta regl oldum normalde 5gün sürer bugün 8. Gün kahverengi leke geliyor hala bir türlü bitmedi nedeni nedir acaba ben Ağustos 2 3 ü gibi gebelik testi de yaptım negatifti sonrasnda adet oldum zaten Ama hala bitmedi lekelenmelerim konu hakkında bilginiz varmı

Rahmim de iltihap çıkmıştı bmmde bitmeyen kahverengi akıntım vardı.

Benim de normalde 4-5 gün sürer ama bu ay lekelenmeler geç bitti mevsimsel yada stres kaynaklı olabilir 🤷🏼‍♀️

Rahmim de iltihap çıkmıştı bmmde bitmeyen kahverengi akıntım vardı.
Bende bir sıkıntı çıkmamıştı sonrasında histereskopi ofis yaptılar mahfettiler beni valla iyice deldiler 😂 acaba neden geçmedi bu süreçte ilişki olması sakıncalımı ki

Acaba bilemedimki bende canım hiç olmazdı böyle bildiğin çamur gibi geliyor hiç bitmedi
Benim de ilk kez oldu son zamanlarda stres yaşadıysan olabilir benim düğünüm oldu bir ay önce ve stresli bir dönem geçirdim ona yoruyorum bu durumu ☺️

Benim de ilk kez oldu son zamanlarda stres yaşadıysan olabilir benim düğünüm oldu bir ay önce ve stresli bir dönem geçirdim ona yoruyorum bu durumu ☺
Stres hiç bitmiyor ki 😅 ama öyle bir üzüntüm vs olmamıştı gebe kalmak istiyorum ona sıkıyorum canımı biraz ilk defa geçen ay başladık eşimle hastane işine 1 senedir olmuyordu sebpsiz

Back
X