adet sonrası gebe kalmak mümkün mü...

YARDEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
7
4
86
Denizli
merhaba arkadaşlar
adet bitiminden 2 gün sonra hamile kalmak mümkünmü... en erken kaç günde öğrenebilirim..

nasıl anladın ki hemen hamile kaldığını bir belirtim yaşadın

merhaba canm. çok nadirde olsa bazı bayanlar adet bitimnden hemn sonra tekrar yumurtlama dönemine girebiliyorlar.ama bunu kendinde anlayablrsin.. bildiğm kadaryla o bayanlar 15 günde bir adet oluyorlar.. kan testi yaparsan bikaç gün sonra bile sonucu anlayabilrsin

merhaba canm. çok nadirde olsa bazı bayanlar adet bitimnden hemn sonra tekrar yumurtlama dönemine girebiliyorlar.ama bunu kendinde anlayablrsin.. bildiğm kadaryla o bayanlar 15 günde bir adet oluyorlar.. kan testi yaparsan bikaç gün sonra bile sonucu anlayabilrsin
evet canım sanırım en kesin sonuç;) evet dr göre olmaz fakat bu şekilde hamile kalanların sayısı az değil..

oldukca fazla oldu ve 5 gün erken gelmişdi..
canım benimde 3 gün önce geldi bende 2 3 gün yogun oldum bende şüphelenmiştim bu ay ama adet olunca yokmuş dedim umarım hamilesindir bize umut olursun
birde regliden önce gebelik belirtin varmıydı
benim sadece sol kasığımda ağrı vardı

merhaba arkadaşlar
adet bitiminden 2 gün sonra hamile kalmak mümkünmü... en erken kaç günde öğrenebilirim..
Adetin 8.günü yani bittikten sonraki gün hamile kaldim. Adet dongum değişiyordu. Genelde 22_ 23 günde bir oluyordum. O gün olduğuna eminim korunmasiz başka ilişkimiz olmadi

Ben adetim İki gün gecikti evde test yaptım çıktı. Ama hemen kaldığım için adetten önce de yapsam çıkardı. Kan testinde bir on gün sonra çıkıyormuş

Back
X