Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır canım bariz bir belirti yok.. rahat değilim :)nasıl anladın ki hemen hamile kaldığını bir belirtim yaşadın
evet canım sanırım en kesin sonuçmerhaba canm. çok nadirde olsa bazı bayanlar adet bitimnden hemn sonra tekrar yumurtlama dönemine girebiliyorlar.ama bunu kendinde anlayablrsin.. bildiğm kadaryla o bayanlar 15 günde bir adet oluyorlar.. kan testi yaparsan bikaç gün sonra bile sonucu anlayabilrsin
canım hemen yumurtlamış oldugunu sanmıyorum ama inşallah hamilesindirhayır canım bariz bir belirti yok.. rahat değilim :)
oldukca fazla oldu ve 5 gün erken gelmişdi..canım hemen yumurtlamış oldugunu sanmıyorum ama inşallah hamilesindir
birde bu reglini nasıl gördün bir değişiklik varmıydı canım
canım benimde 3 gün önce geldi bende 2 3 gün yogun oldum bende şüphelenmiştim bu ay ama adet olunca yokmuş dedim umarım hamilesindir bize umut olursunoldukca fazla oldu ve 5 gün erken gelmişdi..
aynen canm hiç belli olmuyo bu işler..Allahım ne zamn uygun görürse o zamn olur.gönlüne göre olsn inşallah herşeyevet canım sanırım en kesin sonuçevet dr göre olmaz fakat bu şekilde hamile kalanların sayısı az değil..
Adetin 8.günü yani bittikten sonraki gün hamile kaldim. Adet dongum değişiyordu. Genelde 22_ 23 günde bir oluyordum. O gün olduğuna eminim korunmasiz başka ilişkimiz olmadimerhaba arkadaşlar
adet bitiminden 2 gün sonra hamile kalmak mümkünmü... en erken kaç günde öğrenebilirim..
oooo :) hayırlısı bakalımAdetin 8.günü yani bittikten sonraki gün hamile kaldim. Adet dongum değişiyordu. Genelde 22_ 23 günde bir oluyordum. O gün olduğuna eminim korunmasiz başka ilişkimiz olmadi
Allah gönlüne göre versin insoooo :) hayırlısı bakalım