Herkese merhaba
7 ay önce sezaryen doğum yaptım. Doğumdan 3 ay sonra Ağustos’ta adet görmeye başladım. İlk adetimde bir sorun yaşamadım ve bu zamana kadar hep düzenli aynı tarihlerde adet gördüm. Önceden 7 güne kadar süren adetim doğum sonrası 5 güne düştü bunda bir sorun görmüyorum ama ilk adetim sonra gördüğüm adetlerden hemen sonra yani son 3 aydır tek seferlik bir lekelenme yaşıyorum. Adetim bitiyor 3-4 gün sonra bir kanamam oluyor önce normal adet kanı gibi geliyor sonrasında kahverengiye dönüyor. Uzun sürmüyor, oluyor ve bitiyor gibi. Bu durumu yaşayan oldu mu acaba? Kadın doğum doktorum 6 aya kadar bunlar normal demişti bir de çikolata kistin var demişti ama çok üstünde durmadı. Yarın doktora gideceğim öncesinde buradan sizlere danışmak istedim.
öncesinde de vardı çikolata kistim aslında ama hiç böyle olduğu olmamıştı acaba kistle mi alakalı yoksa doğumdan sonra hormonal değişimlerden mi kaynaklı pek anlayamadım yarın öğreneceğim inşallah. teşekkür ederim cevap için
öncesinde de vardı çikolata kistim aslında ama hiç böyle olduğu olmamıştı acaba kistle mi alakalı yoksa doğumdan sonra hormonal değişimlerden mi kaynaklı pek anlayamadım yarın öğreneceğim inşallah. teşekkür ederim cevap için
peki sizin çikolata kistiniz kaç cm? dikkat ettiğiniz şeyler var mı? papatya çayı iyi geliyor diye okumuştum kesin bir çözümü yokmuş ama neler yapmak gerek acaba
peki sizin çikolata kistiniz kaç cm? dikkat ettiğiniz şeyler var mı? papatya çayı iyi geliyor diye okumuştum kesin bir çözümü yokmuş ama neler yapmak gerek acaba