Adet süresinin uzaması ?

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
öncelikle hayırlı cumalar hanımlar,

benim normalde adetim, 5gün normal kanama 6. gün ise ufak leke şeklinde olur ve biterdi..

Özellikle Son 2 aydır düzenim değişti. 3-4 gün koyu renkli kanamam oluyor genelde siyah. Ve sonrasında lekeler geliyo akışkan şekilde.. Hani yumurtlarsında uzayan akıntı olur ya öyle bi akıntı geliyo ama kahverengi şekilde. Bugün adetin 8. günü. Gene geldi. Neden böyle oluyor ?

Rahmin gebeliğe hazırlanması gibi bişeyden bahsediliyor. Bu öyle bi durum mu ? Yada hazırlanma gibi bişey hic yok mu ?

Zaten her ay rahim gebe olcakmış gibi kendini hazırlıyo bunu biliyorum.

Ama benim olayım gibi, adetin süresinin, renginin değişmesi gebeliğe hazırlanmayla ilgisi varmı?

Yumurtlama zamanın adetin bitimine denk geliyor olabilir . Ovulasyon testi kullandın mı hiç. Yengemin adetin son iki günü yumurtlama oluyormuş. Garibim bilmediği için 1 sene bebiş olmadı . O hep temizlenip Bebek için uğraşıyordu

Yumurtlama zamanın adetin bitimine denk geliyor olabilir . Ovulasyon testi kullandın mı hiç. Yengemin adetin son iki günü yumurtlama oluyormuş. Garibim bilmediği için 1 sene bebiş olmadı . O hep temizlenip Bebek için uğraşıyordu
Yaa cok garip peki cnm nasil anlms o donmi bide o donemse denyp gebe kaldimi

Yaa galiba öyle. 2 aydır adetim akışkan ve uzayan akıntıyla bitiyo.. Dün adetim bitti sandığım icin bi birliktelik oldu. Bakalkm nolcak. Eger bu ay gebelik olmassa önümüzdeki ay ovu test deneyim.

Yaa galiba öyle. 2 aydır adetim akışkan ve uzayan akıntıyla bitiyo.. Dün adetim bitti sandığım icin bi birliktelik oldu. Bakalkm nolcak. Eger bu ay gebelik olmassa önümüzdeki ay ovu test deneyim.
Dene bence bazı kadınlar adetin son günleri kahve leke kısmında yumurtluyormuş yumurtalar hıxlı gelişiyor. Yengemin oğlu oldu doğumdan sonra yumurtlama günü değişti. Sonra kızı oldu. Biz doktora gittik adetin 3. Günü kontrole doktor yumurtaların çok olgunlaşmış en fazla 1,5 güne öatlar dedi.

Back
X