Miniciqim Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2009 113 0 96 37 Almanya 30 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Miniciqim #1 ben yazz kullanıyorum bırakalı 3 gün oldu hala adet olmadım bi sorunmu vardır sizce:S beklemelimiyim
fascination Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mart 2010 2.653 6 0 Bursa 30 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Miniciqim #2 evet doğum kontrol hapını bırakınca kaç gün içinde adet olmak gerekiyo bende merak ediyorum:uhm:
B Bahceci Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 7.568 33 0 İstanbul 30 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Miniciqim #3 Miniciqim .!.: ben yazz kullanıyorum bırakalı 3 gün oldu hala adet olmadım bi sorunmu vardır sizce:S beklemelimiyim Genişletmek için tıkla... selam yazz bırakılmadan devam edilen bir ilaçtır ve farklı renklere geçtiğinizde kanamanız olmasını bekleriz. doktorunuzla görüşün isterseniz.
Miniciqim .!.: ben yazz kullanıyorum bırakalı 3 gün oldu hala adet olmadım bi sorunmu vardır sizce:S beklemelimiyim Genişletmek için tıkla... selam yazz bırakılmadan devam edilen bir ilaçtır ve farklı renklere geçtiğinizde kanamanız olmasını bekleriz. doktorunuzla görüşün isterseniz.
B Bahceci Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 7.568 33 0 İstanbul 30 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Miniciqim #4 fascination .!.: evet doğum kontrol hapını bırakınca kaç gün içinde adet olmak gerekiyo bende merak ediyorum:uhm: Genişletmek için tıkla... normal koşullarda ilacı bıraktıktan 3-4 gün içinde adet görürsünüz.
fascination .!.: evet doğum kontrol hapını bırakınca kaç gün içinde adet olmak gerekiyo bende merak ediyorum:uhm: Genişletmek için tıkla... normal koşullarda ilacı bıraktıktan 3-4 gün içinde adet görürsünüz.