Adet yerine kahverengi akinti

Esperar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
222
46
98
Almanya
Iyi günler arkadalsr.. bende bu forumda yeniyim ve heyecanla yeni olan cogu konulari takip ediyorum..

4 aylik evliyim ve bizde bir bebek istiyoruz. Hic bir sorunumiz yok. Yani saglikliyiz ama olmadi simdiye kadar. Simdi beni yavas yavas bir telas sardi. Neden olmuyor diye. Belki erken ama yasimda 33 ve denemeye cok zamaniz kalmadi gibime geliyor.

Son adet günüm 27. Aralikti. Regl 28 - 32 gün arasi geliyor. Yani bugün 31. günüm ve gelmedi henüz. Pazartesi (28. gün) bir cekme basladi karnimda ve yine umudumu kaybettim. Sali aksami (29. gün) de kahverengi hafif akinti basladi. Tamam, adet oluyorum dedim. Bu akinti dün (30. gün) de cok az gelsede devam etti ve aksama dogru hic gelmiyor denilecek kadar azadli. Cok anormal cünkü benim reglimin 2. günü cok kan oluyor. Ve bugün (31. gün) akinti hemen hemen yok. Yani kan hic gelmedi simdiye kadar. Yarini bekleyecegim. Gelmezse cumartesi test yapacagim. Insallah olur diyorum.

Benim reglim aslinda her 28 günde bir gelir. Ama 3 aydan beri 28 - 32 gün arasi oldu nedense. Ilk denememizde reglimin 28. günde gelmedi ve kesin hamileyim dedim. Test negatif cikti.. cooook sasirdim. 31. günde geldi. Cok ilginc. Hic olmayan birsey.

Ya günlerdir zaten midem bulaniyor. Ama bu aldaticida olabilir..

Sizde bölye birsey oldumu?

demek kimse buna benzer birsey yasamadi..

duygularim cok karisik Pazartesi yeniden topladigim 4 haftalik umudumu kaybettim, olmadi dedim. Simdi yine umutlandim. Ya aniden gelirse simdi. Daha kötü benim icin...

inşallah hamilesindir diyerek konuna yorum yapmak istiyorum:71:
bünye meselesi bu.eğer adetin hafif kahverengi akıntı ile sökülüyorsa adetinin başlama belirtisi olabilir.
mesela bnm böyle bir belirtim olmadı şimdiye kadar...
eğer benden kahverengi bir belirti gelirse hamilelik oranım çok yüksek demektir...
ki öylede olmuştu zamanında...
mesajımın sonunda size yeniden inşallah hamilesinizdir diyorum:)

Kurdalem, cok tesekkür ederim.. insallah diyorum bende.

Akinti oldu sali ama kan gelmedi ve akinti durdu tamamen. Bunu hic yasamamistim daha önce. Normalde kahverengi yada pembe akintidan sonra hemen kan gelir ikinci günde ve 5 gün falan sürer... Hayirdir insallah...

Son düzenleme:
belkide üstüne gördünüz...yerleşme kanaması denilen şey var bide... inşallah öyledir ve hamilesinizdir.. sabah ilk iş test yapın bence:)

Son düzenleme:
belkide üstüne gördünüz...yerleşme kanaması denilen şey var bide... inşallah öyledir ve hamilesinizdir.. sabah ilk iş test yapın bence:)

yerlesme kanamasi ama cok gec degilmi simdi? yumurtlamadan 5 - 10 gün sonra oluyor herhalde...
tam bilgimde yok.. test icin yarin erken.. cumartesi testi gecerim insallah :46:

benimde sana benzer bı durum 1 ocak son adetım ve 25 ınde olmama gerekıyodu olmadım dun kahverengı bı akıntı geldı hııı oldum dedım ama devamı yok yanı kırmızıya donmedı hafıf kahve rengı oluyo okadar ve sol kasıgım egılıp kalktıkça agrıyo hamile olsam sevınecem mı yoksa uzulecemmı bılmıyorum tek istedıgım şu belırsızlıkten kurtulmak

benimde sana benzer bı durum 1 ocak son adetım ve 25 ınde olmama gerekıyodu olmadım dun kahverengı bı akıntı geldı hııı oldum dedım ama devamı yok yanı kırmızıya donmedı hafıf kahve rengı oluyo okadar ve sol kasıgım egılıp kalktıkça agrıyo hamile olsam sevınecem mı yoksa uzulecemmı bılmıyorum tek istedıgım şu belırsızlıkten kurtulmak

simdi noldu? akintin kesildimi?

Benimki simdi hiç yok. Ve midem bulaniyor anormal bir sekilde.. Test yapacagim yarin. Nasil yaniltti bizi bu kahverengi akinti.. adet oldum sandim. Umarim sanada hayirli haberler cikar :)) Bebek istiyormusun?

Son düzenleme:
esperar hayırlı olsun..bende yeni üye oldum sizin yazdıklarınızı okuyunca.. benimde 16 şubatta adet olmam gerekiyodu ama olmadım.pazar gününden beri kahverengi lekelenmeler var çok az çok az.. idrar testi yaptm negatif.kan testi yaptrsammı diyorum ama ümitlenmekte istemiyrm artık..kesin hasta olurum diye erteliyorum:(

merhaba
hayırlı olsun oncelıkle ıns saglıklı hayırlı b evladın olur benımde ılk adet gunumde cok az bı lekelenmem oldu ve kesıldı 10 gundurde hasta olamadım ama ıdrar testlerı negatıf acaba hamıle olabılırmıyım :(

Back
X