Gebeliğe Hazırlık Adet yoğunluğu gibi yerleşme kanaması yaşayan?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mero15

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
223
58
13
31
Merhabalar, adet yoğunluğu gibi yerleşme kanaması yaşayan ya da yoğun bir yerleşme kanaması olup hamile olan var mı aranızda ? Benim kanamam bir gün gecikerek geldi. Adet gibi de değil. Açık kırmızı su gibi damla damla adet gibi parlak yoğun kırmızı değil. Bugün 3. Günüm azalma var kahverengiye dönüyor. Açık oldu kızlar kusura bakma bakmayın 🙈 normalde adetim 6-7 gün de biter ama 3. Günümde bitiyor gibi azaldı adetin son günleri gibi geliyor. Bu durumu yaşayıp hamile olan arkadaşlar var mı aramızda ?

Merhabalar, adet yoğunluğu gibi yerleşme kanaması yaşayan ya da yoğun bir yerleşme kanaması olup hamile olan var mı aranızda ? Benim kanamam bir gün gecikerek geldi. Adet gibi de değil. Açık kırmızı su gibi damla damla adet gibi parlak yoğun kırmızı değil. Bugün 3. Günüm azalma var kahverengiye dönüyor. Açık oldu kızlar kusura bakma bakmayın 🙈 normalde adetim 6-7 gün de biter ama 3. Günümde bitiyor gibi azaldı adetin son günleri gibi geliyor. Bu durumu yaşayıp hamile olan arkadaşlar var mı aramızda ?
Başka belirtileriniz var mi , mesela göğüs de sizi dokunamama gibi

Stresten de bu şekilde olabilir benimde bazen 2- 3 gün sürdüğü olmuştu. Doktor bazen öyle olabilir önemli olan o ay regl gelmiş olması miktarına süresine çok takılma her kadında yılda bir iki kere düzensizlik olabilir stres, hava değişimi, duygu değişimi vs etkiler demişti. Bence en iyisi bir test yap zaten varsa çıkar regl tarihin geçmiş olacak.

Evet çok nadir bulantı var eskiye göre koku hassasiyeti var ve bir de göğüs uçlarım adet olmama rağmen hala acıyor
bence kan testi yaptırın bugün. en azından belirsizlikten kurtulmuş olursunuz

Ben varım,mevsimsel olabileceğini düşünüp üzerine düşmedim test falan yapmadım 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ve çok geçmeden düşük yaptım. Benim düşüğüm rahimde ki anomali den sebepti ama sizde de varsa böyle birşey yaşayacağınız şeklinde algılayıp üzülmeyin.

Direkt kan verip kesin sonucu öğrenin ona göre davranışını. Herkesin bünyesi farklı belki mevsimsel belki halk arasındaki tabire göre üstüne görme yaşıyorsunuz belirtilerle farazi konuşmak yanlış olur.

Ben varım,mevsimsel olabileceğini düşünüp üzerine düşmedim test falan yapmadım 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ve çok geçmeden düşük yaptım. Benim düşüğüm rahimde ki anomali den sebepti ama sizde de varsa böyle birşey yaşayacağınız şeklinde algılayıp üzülmeyin.

Direkt kan verip kesin sonucu öğrenin ona göre davranışını. Herkesin bünyesi farklı belki mevsimsel belki halk arasındaki tabire göre üstüne görme yaşıyorsunuz belirtilerle farazi konuşmak yanlış olur.
Merhabalar, uzun uzun açıklayarak yazdığınız için teşekkürler ❤️ Kan testi verdim Maalesef hamile değilim 🙁

Merhabalar, uzun uzun açıklayarak yazdığınız için teşekkürler ❤️ Kan testi verdim Maalesef hamile değilim 🙁
Hakkınızda hayırlısı olsun, Rabbim en güzelini hazırlıyordur üzülmeyin 🤲

Mrb arkadaşlar benim adetim normalde 17 sindeydi ama bugun 9 gun oldu geceli ama once bel ağrısı ve kasıkta kramplar basladi bugun sabahta kanamam oldu once acik pembe renkli geldi sonra acik kirmiziya dondu bilmiyorum yerleşme kanamasını adetimi oldum bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Back
X