Aile Planlaması Adet zamanı kondomla ilişkide hamile kalınır mı?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

sinemyildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
3
2
1
25
Adetimin 2.günü ve bittiği gün erkek arkadaşımla ilişkiye girdik kondom takmıştı ve kendini dışarı çekerek boşaldı ama yinede hamile miyim değil miyim bilemedim acaba yardımcı olur musunuz hamile kalınır mı bu durumda :KK43:

Test yap seçeneğini bırakmadın bize 🤷‍♀️

Adet gunu neden iliskiye giriyorsunuz?
Ya da soyle sorayim nasil giriyorsunuz?
Hayal Edemiyorum.
Neyse; hem kondom hem geri cekilme hem adetlisiniz ama hala hamilelik riskine mi takildiniz?
Zorla mi oldurma niyetindesiniz?

Adetimin 2.günü ve bittiği gün erkek arkadaşımla ilişkiye girdik kondom takmıştı ve kendini dışarı çekerek boşaldı ama yinede hamile miyim değil miyim bilemedim acaba yardımcı olur musunuz hamile kalınır mı bu durumda :KK43:
Adet vakti nasıl bir yokluk hali de ilişkiye giriliyor ya :kusmuk: normalde yumurtlama zamanı olmuyor ama hamile kalan biliyorum. Sende kondom varmış olmaz gibi ama bekleyip göreceksin.

Adet gunu neden iliskiye giriyorsunuz?
Ya da soyle sorayim nasil giriyorsunuz?
Hayal Edemiyorum.
Neyse; hem kondom hem geri cekilme hem adetlisiniz ama hala hamilelik riskine mi takildiniz?
Zorla mi oldurma niyetindesiniz?
Normalde istemediğim bişeydi fakat nişanlım çok ısrar edince bı anda yakınlaştık sonrasında pişman oldum hamile kalmaktan korktuğum için sordum

Valla burda en büyük sorun hamile kalmış olma ihtimalin değil bence. Adet günü ilişkiye girmen. Senin için çok zararlı olduğunu bilmeni isterim. Bir hafta ara verseymişsiniz. Hamile kalmamışsındır merak etme.

offf adetliyken ilişki yaşanmaz en önemlisi sağlık açısından iyi değil birde gerçekten insan tiksinir yaa 🤮🤮

Back
X