L lutfenyardim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Emoji Skoru 9 Puanlar 16 Yaş 29 20 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lutfenyardim #1 Öncelik merhaba Adetim 6 gün gecikti sonra kan geldi her zaman ilk günü şiddetli gelen agri hu sefer yok kan geliyor ama damla damla sebebi nedir
Öncelik merhaba Adetim 6 gün gecikti sonra kan geldi her zaman ilk günü şiddetli gelen agri hu sefer yok kan geliyor ama damla damla sebebi nedir
S superisii25 Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 293 Emoji Skoru 105 Puanlar 23 Yaş 29 20 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lutfenyardim #2 lutfenyardim .!.: Öncelik merhaba Adetim 6 gün gecikti sonra kan geldi her zaman ilk günü şiddetli gelen agri hu sefer yok kan geliyor ama damla damla sebebi nedir Genişletmek için tıkla... Belki daha tam sökülmemiştir olabilir böyle şeyler her ay adetin birbirinin aynısı olacak diye bir şart yok
lutfenyardim .!.: Öncelik merhaba Adetim 6 gün gecikti sonra kan geldi her zaman ilk günü şiddetli gelen agri hu sefer yok kan geliyor ama damla damla sebebi nedir Genişletmek için tıkla... Belki daha tam sökülmemiştir olabilir böyle şeyler her ay adetin birbirinin aynısı olacak diye bir şart yok
L lutfenyardim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Emoji Skoru 9 Puanlar 16 Yaş 29 20 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lutfenyardim #3 superisii25 .!.: Belki daha tam sökülmemiştir olabilir böyle şeyler her ay adetin birbirinin aynısı olacak diye bir şart yok Genişletmek için tıkla... Tskr ederim
superisii25 .!.: Belki daha tam sökülmemiştir olabilir böyle şeyler her ay adetin birbirinin aynısı olacak diye bir şart yok Genişletmek için tıkla... Tskr ederim
bebekcee Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 131 Emoji Skoru 65 Puanlar 13 20 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi lutfenyardim #4 Sökülmeye çalışıyordur