Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet neredeyse pik kadar koyu çıkması lazım ama bu yanıltır sizi sonuçta lh ölçüyor bu şekilde öğrenen var evet ama böyle sizin gibi olup hamile olduğunu öğrenende var bunu baz almayın gebelik testi yapınArkadaşlar adetime üç gün kala ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı dün yaptigimda hiç çizgi yoktu tek çizgiiydi bu da galiba negatif ama yine de bir danışmak istedim
Gebelik testi de yaptım ama onda da şöyle ilk başta tek çizgiydi sonra çift oldu bariz bi şekilde yarım saat sonra silindi tek çizgi oldu tekrarEvet neredeyse pik kadar koyu çıkması lazım ama bu yanıltır sizi sonuçta lh ölçüyor bu şekilde öğrenen var evet ama böyle sizin gibi olup hamile olduğunu öğrenende var bunu baz almayın gebelik testi yapın
Bozuk olabilir ya geçen ay aynı tarz bir olay oldu bende de daha güvenilir bir test ile yapman lazımGebelik testi de yaptım ama onda da şöyle ilk başta tek çizgiydi sonra çift oldu bariz bi şekilde yarım saat sonra silindi tek çizgi oldu tekrarcihaz mı bozuktu bilemedim
Canım pik olması gerekiyor. Hamilelikte de pik oluyor geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Betam 16 iken ovulasyon testim pikti. Yani ikisi aynı koyuluktaydı. Senin ki normal zamanda olabiliyor adete yakın böyle dalgalanmalarda oluyor. Gebelik testi yapmanı öneririm. Ovulasyon testiyle anlaman zor.Eki Görüntüle 3589927
Buda bugün öğlen yaptığım test bunda var mı bir şeyler Sizce
Yarın kontrolüm var bi kan vermeyi düşünüyorum da bakalım artık insan sıkılıyor bi süre sonra sürekli bekle bekle o kadar kolay değilmiş bu çocuk işiCanım pik olması gerekiyor. Hamilelikte de pik oluyor geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Betam 16 iken ovulasyon testim pikti. Yani ikisi aynı koyuluktaydı. Senin ki normal zamanda olabiliyor adete yakın böyle dalgalanmalarda oluyor. Gebelik testi yapmanı öneririm. Ovulasyon testiyle anlaman zor
Evet malesef öyle. Bende 5 aydır deniyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim tam oh sonunda oldu dedim ama malesef. Gerçekten zor.Yarın kontrolüm var bi kan vermeyi düşünüyorum da bakalım artık insan sıkılıyor bi süre sonra sürekli bekle bekle o kadar kolay değilmiş bu çocuk işi![]()
Şuan yine pik değil. Silik olan çizginin de koyu olması lazım diğeri gibi. Tabi kan kesin sonuçEki Görüntüle 3589927
Buda bugün öğlen yaptığım test bunda var mı bir şeyler Sizce
Sonuç nedir kan testi verdinizmiYarın kontrolüm var bi kan vermeyi düşünüyorum da bakalım artık insan sıkılıyor bi süre sonra sürekli bekle bekle o kadar kolay değilmiş bu çocuk işi![]()
merhabalar pik değil buEki Görüntüle 3598007 Reglime 4 gün var ovülasyonum pike yakın sizce gebelik var mı
Evet pik değil ama pike baya yakın gibi değil mi zaten 3 gün var reglime dahamerhabalar pik değil bu