• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adeta üç gün kala Ovülasyon testi

dobbyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
46
4
1
24
Arkadaşlar adetime üç gün kala ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı dün yaptigimda hiç çizgi yoktu tek çizgiiydi bu da galiba negatif ama yine de bir danışmak istedim

Eklentiler

• IMG_5241.webp
    IMG_5241.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 144
Arkadaşlar adetime üç gün kala ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı dün yaptigimda hiç çizgi yoktu tek çizgiiydi bu da galiba negatif ama yine de bir danışmak istedim
Evet neredeyse pik kadar koyu çıkması lazım ama bu yanıltır sizi sonuçta lh ölçüyor bu şekilde öğrenen var evet ama böyle sizin gibi olup hamile olduğunu öğrenende var bunu baz almayın gebelik testi yapın

Evet neredeyse pik kadar koyu çıkması lazım ama bu yanıltır sizi sonuçta lh ölçüyor bu şekilde öğrenen var evet ama böyle sizin gibi olup hamile olduğunu öğrenende var bunu baz almayın gebelik testi yapın
Gebelik testi de yaptım ama onda da şöyle ilk başta tek çizgiydi sonra çift oldu bariz bi şekilde yarım saat sonra silindi tek çizgi oldu tekrar 😂 cihaz mı bozuktu bilemedim

Gebelik testi de yaptım ama onda da şöyle ilk başta tek çizgiydi sonra çift oldu bariz bi şekilde yarım saat sonra silindi tek çizgi oldu tekrar 😂 cihaz mı bozuktu bilemedim
Bozuk olabilir ya geçen ay aynı tarz bir olay oldu bende de daha güvenilir bir test ile yapman lazım

Eki Görüntüle 3589927
Buda bugün öğlen yaptığım test bunda var mı bir şeyler Sizce
Canım pik olması gerekiyor. Hamilelikte de pik oluyor geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Betam 16 iken ovulasyon testim pikti. Yani ikisi aynı koyuluktaydı. Senin ki normal zamanda olabiliyor adete yakın böyle dalgalanmalarda oluyor. Gebelik testi yapmanı öneririm. Ovulasyon testiyle anlaman zor.

Canım pik olması gerekiyor. Hamilelikte de pik oluyor geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Betam 16 iken ovulasyon testim pikti. Yani ikisi aynı koyuluktaydı. Senin ki normal zamanda olabiliyor adete yakın böyle dalgalanmalarda oluyor. Gebelik testi yapmanı öneririm. Ovulasyon testiyle anlaman zor
Yarın kontrolüm var bi kan vermeyi düşünüyorum da bakalım artık insan sıkılıyor bi süre sonra sürekli bekle bekle o kadar kolay değilmiş bu çocuk işi 😅

Yarın kontrolüm var bi kan vermeyi düşünüyorum da bakalım artık insan sıkılıyor bi süre sonra sürekli bekle bekle o kadar kolay değilmiş bu çocuk işi 😅
Evet malesef öyle. Bende 5 aydır deniyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim tam oh sonunda oldu dedim ama malesef. Gerçekten zor.🥹

Back
X