ADETE 1-2 GÜN KALA İDRARDA GEBELİK ÇIKAR MI??? ACİL YARDIMMMM...

Cogu test adet gecikmesinden sonra kesin sonuc veriri ama yumurtlama doneminiz kisaysa yani erken dollenme varsa 1-2 gun kalada cikabilir ,bende cikmisti mesela:KK66:

kaç defa önceden yaptırdım çıkmadı hayal kırıklığına uğradım en iyisi adetimin geçmesini bekleyim bakalım. sonucu size yazarı inş bu ay mutlu haberi alırım dua edin bana

Kızlar 14 gün önce çatlatma iğnesi vuruldm adet günüm yarın ben dayanamayıp az önce idrar testi yaptım sizce erkenmi yapmışım tek çizgiyi görünce çok moralim bozuldu bide kan tahlilimi yaptırsam ?

ben dün hem idrar tahlili hemde kan tahlili yaptırdım sonuç negatif çıktı adet günüm yarın acaba sonuç doğrumudur?

DAHA ADETİM GEÇMEDİ ACABA ÇIKMAMA GİBİ Bİ DURUM OLABİLİR Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM Bİ UMUT İŞTE :KK43:(

İdrar testlerinde adet gecıkmesı gerekıyor. Adet gunun uzerınden yaklasık 5 gun felan .Anca o zman silikte olsa cızgı cıkıyor. Ama kanda hemen bellı eder kendısı . Kanda cıkmadıysa megatiftir. Benımde her ay basıma gelen bırsey .Alıstım artıkk :(

valla tatlım ben adete 3 gün kala yapmıştım çok çok silik çizgi çıkmıştı döllenmeye göre değişiyor

Kızlar adete 2 gün var gebe miyim?

Eklentiler

• _20161109_141720.webp
    _20161109_141720.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 4.436
Sizce gebelik var mıdır? Yarım saat sonra çıktı 2. Silik çizgi

Eklentiler

• IMG_20220422_221104.webp
    IMG_20220422_221104.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 2.825
Sizce gebelik var mıdır? Yarım saat sonra çıktı 2. Silik çizgi
Merhaba,

Hamile misiniz merak ettim, 2.çizgi gözukmuyor gibi ama benim de bat a 2 gün var test yapıp yapmamakta kararsızım..

Bazen geç döllenme de olabiliyormuş, bu yüzden moralimi bozmamak için regl tarihime kadar beklemeyi düşünüyorum, hatta sabredebilirsem 2 gün geçmesini bekleyeceğim..

Back
X