Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetimin gelmesi gereken gün yapmıştım çıkmamıştı bi sürü ağlamıştım meğer gebeymişim.en garanti kan tahliliKızlar adteime 2gün var eczaneden test alsam çıkar mı acaba bilgisi olanlar cvp versin lütfen.
kişiye(beta hcg nin salgılanma miktarı) ve teste göre durum değişebiliyor en garanti kan tahliliKızlar adteime 2gün var eczaneden test alsam çıkar mı acaba bilgisi olanlar cvp versin lütfen.
adetimden 3 gün sonra yaptırmıştım canım ama o gün müsait olduğum için öyle oldu senin adetine 2 gün falan varsa kanında çıkar şimdikan tahlilini ne zaman yaptın canım
sonuccc :)kaç defa önceden yaptırdım çıkmadı hayal kırıklığına uğradım en iyisi adetimin geçmesini bekleyim bakalım. sonucu size yazarı inş bu ay mutlu haberi alırım dua edin bana
ben dün hem idrar tahlili hemde kan tahlili yaptırdım sonuç negatif çıktı adet günüm yarın acaba sonuç doğrumudur?
DAHA ADETİM GEÇMEDİ ACABA ÇIKMAMA GİBİ Bİ DURUM OLABİLİR Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM Bİ UMUT İŞTE(
Saglik ocaginda bhcg olcumu yaptir kan vererek. Cikmayabilir idrarda sma kanda cikiyor genelde.Kızlar adteime 2gün var eczaneden test alsam çıkar mı acaba bilgisi olanlar cvp versin lütfen.
Merhaba,Sizce gebelik var mıdır? Yarım saat sonra çıktı 2. Silik çizgi