Adete 1-2 gün kala regl sancısı çekip sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz mi???

Merhaba Bende seninle şuan aynı durumdayım kaç gün geçti adetin:) İnşallah hamileyizdir bizde:)

Geçmedi daha reglime 2-3 gün var . Ama regl öncesi yaşadığım ağrıları yaşadığım için umutsuzum her sn regl olcakmışım gibi
Gebelik ile regl ağrıları belirtileri aynı oluyor diye söylentiler var ama herkeste farklılık gösteriyor benimde yaklaşık 15 gün geçti test yapmadim beklemedeyim bende regl ağrıları bendede oluyor şuan olacakmışım gibi kasıklarıma sancı giriyor ama saniyelik oldum olacağım diyorum ama yok strese de bağlı olabilir diye düşünüyorum inşallah yaniliriz bizde bu duyguları yaşarız herşey gönlünüzce olsun bu süreçler çok stresli:)

Ben ikinci kızıma hamileyim 17 haftalik.
İkisinde de adet ağrısı birebir yasadim. Kesin olacak dedim fark yokru . Sadece gelmiyordu . İshal olurum normalde . O da oldu . Ama tık yoktu

Ben ikinci kızıma hamileyim 17 haftalik.
İkisinde de adet ağrısı birebir yasadim. Kesin olacak dedim fark yokru . Sadece gelmiyordu . İshal olurum normalde . O da oldu . Ama tık yoktu
Gerçekten mi ? Benim bugğn regl olcakmışım gibi ağrılarım olunca kesin regl olcam diyip moralimi bozdum ama hiçbir şekilde leke vs yok. Normalde ağrıyla beraber leke de gelirdi bi ona ümitlendim ama 2-3 gün var regl e . Kadık ağrısı bacak ağrısı her an regl olcakmışım gibi

Evet birebir oluyor. Ama olsun siz yine ne olur ne olmaz sabredin . Halsizlik uyku hali olabilir

Merhaba hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizihalsizlik uyku hali çok varmıydı sizde:) bana da umut oldunuz
Bende çok oldu bi anda üstüme çöküyordu bir ağırlık uyku . Adetim gecikince daha çok oldu 3 ay öyle geçti sonra zaten

Bende çok oldu bi anda üstüme çöküyordu bir ağırlık uyku . Adetim gecikince daha çok oldu 3 ay öyle geçti sonra zaten
Bende bekliyorum şuan 15 gün geçti olmam gerekiyordu olmadım test yaptırıp emin olacağım test yapmadım henüz benimde şuan öyle yorgun halsizlik uyku hali çok fazla tabiki psikolojik de olabilir hayırlısı herşeyin:)

15 gun mu geçti ben adetinize var sandim. Bi an önce yapsanıza test nasıl beklediniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…