Bebim adetim bugundu oldum dun aksam esimle biiktelik oldu korunmasiz bi sekilde benim sorum boyle olupta hamile kalanlar varmi eger varsada en kisa ne zamn ogrenebilirim
Ilk defa bendenmi duydun bende buna cok sasirdim dogrusu inetrnetten bir bak istersen boyel hamile kalan cok bende gordugum icin aklima takildida yazdim hatta resim yukledim orayi okursan sevinirim bi arkadasimizda acmis ayni konuyu ve oraya oyle bi sekilde hamile kalanlar akin etmis
Aynen ole insan ilk basta inanmiyor ama basina gelen ne cok isnan var adet gorup 3 aylik olana kadar anlamayan var kanda cikmayio idrarda cikan neler nelergerçekten çok şaşırdım bilmiyodum böyle biley olduğunu sende çocuk istiyenler kervanındamısın
Aynen ole insan ilk basta inanmiyor ama basina gelen ne cok isnan var adet gorup 3 aylik olana kadar anlamayan var kanda cikmayio idrarda cikan neler nelerbebim allaha sukur bir oglum var 16 aylik bende hamilemiyim korkusu ya aslinda olunca basimla beraber rabbim versin aratmadan insallah orasi ayri da insan ilk kendine anlatamiyor iste
Aminn bacim rabbim her kadina tatdirsin analik duygusunu kimsenin kucagini bos koymasin insallah su hayirli gunlerde edilen dualar kabul olurAllah bağışlasın oğlunu sana inaşşallahhiç kimseyede isteyen herkese ve banada nasip etsin inaşşalahh
Aminn bacim rabbim her kadina tatdirsin analik duygusunu kimsenin kucagini bos koymasin insallah su hayirli gunlerde edilen dualar kabul olursenin varmi yada ilkmi istiyorsun
Rabbim bidaha yasatmasin bu olayi allah bilir nasil yikilmissindur ama vardir rabbimin bir bildigi sen duani et gerisini bosver..bak ben insternteen arastirma yapiyorum ve kac yerde okudum adet oncesi ve sonra yumurtaliklarin en musait oldugu zamabmis hamile olmak icin .. ve sen yumurtlama gunlerini takip ediyormusun hamile olmak icin zmanlar var bende program var takvimim diye orda gosteruyor herseyi canisiaminnnben 4 yıllık evliyim 6 aylık bir kürtajım oldu onun üzerine daha hiç gebelik yaşamadım istiyorum çok istiyorum hemde olmuyo
Rabbim bidaha yasatmasin bu olayi allah bilir nasil yikilmissindur ama vardir rabbimin bir bildigi sen duani et gerisini bosver..bak ben insternteen arastirma yapiyorum ve kac yerde okudum adet oncesi ve sonra yumurtaliklarin en musait oldugu zamabmis hamile olmak icin .. ve sen yumurtlama gunlerini takip ediyormusun hamile olmak icin zmanlar var bende program var takvimim diye orda gosteruyor herseyi canisi
Vardir vakti zamani rabbim ol der olur sen duani eksik etme rabbim seni bir evlatla mujdelendirsin insallah
Tabiki ederimmm allahim sana bir evlat versinn en kisa zamanda evinizi neselendiren canlandiran bir mujde nasip etsin insallahh
Adet olmussun zaten nasil hamile olacaksin kibugundu oldum
Hala buralara giriyor musunuz bilmiyorum ama bu attığınız fotoğraf hangi konu başlığının altında acaba? Dün gece ilişki oldu bugün adet görmem lazım ama hamile kalır mıyım diye de bir korku sardı. Cevap verebilirseniz mutlu olurumIlk defa bendenmi duydun bende buna cok sasirdim dogrusu inetrnetten bir bak istersen boyel hamile kalan cok bende gordugum icin aklima takildida yazdim hatta resim yukledim orayi okursan sevinirim bi arkadasimizda acmis ayni konuyu ve oraya oyle bi sekilde hamile kalanlar akin etmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?