Adete 1 gün kala test yapmalımıyım

Nurrr343434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
19
3
1
32
Arkadaşlar merhaba ara ara hafif kasık batmalarım oluyor sağda ve solda bazen adet sancısını benziyor ki ben adet öncesi sancı çekmeyen bir insanım hafif mide bulantı ve baş agrım var sizce adetime 1 gün kala test yapmalımıyım

Adettime beş gün kala yaptım negatif oldu 1 saat sonra silik gözüktü ikinci çizgi biliyorum 15 dkdan sonrası önemsiz ama halen belirtiler devam edince insan şüphe duyuyor

Ben gecikmesinden yanayım bence kafanı meşgul et ve düşünme böyle stres yaparsan regl olursun yada piskolojik olarak ertelersin eğer bu dediklerin hiç olmuyorsa sende bir gün kala kan ver kesin sonuç al gebelik testi yipratmasin seni inşallah gebesindir arkadaşım 🙏

Ben gecikmesinden yanayım bence kafanı meşgul et ve düşünme böyle stres yaparsan regl olursun yada piskolojik olarak ertelersin eğer bu dediklerin hiç olmuyorsa sende bir gün kala kan ver kesin sonuç al gebelik testi yipratmasin seni inşallah gebesindir arkadaşım 🙏
Ah çok teşekkür ederim dün adetime 1 gün kala yaptım negatif çıktı buğün de adet olucak gibiyim üzülmüyorum aslında Allaha şükür bir evladım var ona kardeş olarak ilk denemizde olurmu acaba diye düşünmüştüm eger olsaydı doğum tarihle aynı olarak planlamıştık ilk çocugum sürekli kardeş istiyorum kardeş istiyorum diye sorunca insan meraklanmadan duramıyor 🤗

Back
X