adete 1 gun kala test yaptım negatıf boyle olan hamılelerr

sewda22

hoşgeldin meleğiiiimm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
528
91
123
Aydın
slm arkadaslar adet gunum yarın ama bn bugun ucuz testlerden yaptm negatıf cıktı boyle negatıf cıkıpta adet gectıkten sonra pozıtıfı grenn var mııı yardımcıı olun lutfeeennnnn :50:

slm arkadaslar adet gunum yarın ama bn bugun ucuz testlerden yaptm negatıf cıktı boyle negatıf cıkıpta adet gectıkten sonra pozıtıfı grenn var mııı yardımcıı olun lutfeeennnnn :50:

hamilelik olmuş olsaydı silikte olsa bi çizgi belirirdi bu hamile olmadığın anlamına gelir. testin ücreti de önemli değil 2 liralık testte bile hamileysen çift çizgi çıkar ama adetin gecikirse testi tekrar yap

Adetten bir gün önce yaptım negatif çıktı adet günü çok silik çıkmıştı. Ama negatif çıktığı gün kanda 50 çıkmıştı beta

Adetten bir gün önce yaptım negatif çıktı adet günü çok silik çıkmıştı. Ama negatif çıktığı gün kanda 50 çıkmıştı beta

canım o zaman doktora git bence hamilelik varsa ultrasonda çıkar. idrarda negatif çıkıp kan değerleri 50 çıktıysa geç döllenme olmuş olabilir

hangı marka testı cnm bn mıratech kullandım bı kac gun sonra tekrar yapıcam bıde ısıga tuttugumda t cızgısı ısıkta yerı bellı oluyıo bunu sılık cıktı dıyebılrmjıyım yoksa boyle gorunmesı normal mı ?

geç döllemeyse çıkmayabilir.ama çokda umutlanmamak lazın reglinin geçmesini bekle bir kaç gün sonra tekrar yaparsın .

hangı marka testı cnm bn mıratech kullandım bı kac gun sonra tekrar yapıcam bıde ısıga tuttugumda t cızgısı ısıkta yerı bellı oluyıo bunu sılık cıktı dıyebılrmjıyım yoksa boyle gorunmesı normal mı ?

Marka hatirlamiyorum canım

insallah bebegım bnmledır ya bu ay ıcımde bırsey hıssedıyorummmm yaa uff gecsede yapsam :(

Arkadaslar sonucu da keske yazsaydiniz bize umut olurdu sorup kaciyosunuz kac kere okudum hep ayni cebap sonuc yok olumlu uada olumsuz

Back
X