- 31 Temmuz 2025
- 40
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Zerrin Misli
12
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan tahlilini 1 hafta kala yaptırdım henüz gecikme yaşamadım. 1 hafta önce de olsa kesin sonuç mudur sizce?Kan tahlili net sonuç verir. Kullandığınız ilaçlardan dolayı adet gecikmesi yaşıyor olabilirsiniz..
Şuan adet olmanız gerekiyorsa ve olmuyorsanız büyük ihtimalle onun belirtisidir..
Yani yükselecek bi değer değil.. 1 haftadan fazla da olsaydı kan değerlerinizde çıkardı.Kan tahlilini 1 hafta kala yaptırdım henüz gecikme yaşamadım. 1 hafta önce de olsa kesin sonuç mudur sizce?
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben biraz erken belirtileri gören biriyim o yüzden böyle düşüncelere kapılıyorum sanırım ama beklemem lazım her türlü. Sabredeyim bakalımHamilelik belirtileri betanın yükselmesiyle ortaya çıkan şeyler oluyor. Betanız 1.20 iken mide bulantısı yaşamanızın hamilelikle bir ilişkisi maalesef yok. Kasık ağrılarınızı da fıtığınız tetikliyor olabilir. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız ilaçlarınızı birkaç gün daha erteleyip , tekrardan bir kan tahlili yaptırıp durumunuzu netleştirebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Sonucunuz 12yse gebelik var demektir
Yok hayır mesajım silinmiş anlamadım onuSonucunuz 12yse gebelik var demektir
Yaptığım testler negatifti kan sonucum 1.20 idi.Sonucunuz 12yse gebelik var demektir
Evet bence pozitif hepsinde çıkmış çizgi silik de olsaDün bata 2 gün kala yaptım peş peşe bu şekilde çıktı. Yarın sabah tekrar test yapacağım. Prodoctor erken gebelik testi yaptım sizce pozitif mi?
Bu değer pozitif şuan ama artış miktarı önemli
Maalesef o beta değerim değil. İlk mesajım silinmiş anlamadım niye 12 yazıyor. Test sonucum 1.20 çıkmıştıBu değer pozitif şuan ama artış miktarı önemli
Çok erken öğrenilen gebeliklerde bunu pozitif saymaz doktorlar. Ama biz sabredemeyip erkenden öğreniyoruz hepimiz yaşadık bunu :)
Siz bir gün verip bir gün vermeyin kanı
Bu şekilde artışı görürsünüz iki günde bir
Aynı merkezde verin ama farklı yerlerde değil
Umarım gönşünüzdekini bulursunuzO kadar uzun zamandır bekliyorum ki... Pcos var. Kimyasal geçirdim. İlk kez idrarda silik de olsa çizgi gördüm... Çok teşekkür ederim dönüşünüz için. Cuma günü kan vereceğim inşallah.