Adete 1 hafta kala Beta HCg sonucu

Kan tahlili net sonuç verir. Kullandığınız ilaçlardan dolayı adet gecikmesi yaşıyor olabilirsiniz..
Şuan adet olmanız gerekiyorsa ve olmuyorsanız büyük ihtimalle onun belirtisidir..

Kan tahlili net sonuç verir. Kullandığınız ilaçlardan dolayı adet gecikmesi yaşıyor olabilirsiniz..
Şuan adet olmanız gerekiyorsa ve olmuyorsanız büyük ihtimalle onun belirtisidir..
Kan tahlilini 1 hafta kala yaptırdım henüz gecikme yaşamadım. 1 hafta önce de olsa kesin sonuç mudur sizce?

Kan tahlilini 1 hafta kala yaptırdım henüz gecikme yaşamadım. 1 hafta önce de olsa kesin sonuç mudur sizce?
Yani yükselecek bi değer değil.. 1 haftadan fazla da olsaydı kan değerlerinizde çıkardı.

Eğer hissiyatlarınız devam ederse ve adet olmazsanız beklenen adet tarihinizden 10 gün sonra tekrar kan vererek gebelik değerinize baktırın, negatif olması durumunda kadın doğuma gidin.
Bi de ilaçları kullanmaya ne zaman başladınız ?

Beni asıl huzursuz eden ilaçları kullanıyor olmam zaten ancak mecburum çünkü aksi takdirde patlamak üzere olan büyük bir fıtığım var. Yaklaşık 5 gün hafif ağrı kesiciyle idare ettim ancak 3 gün bir iğne kullanacağım.

Hamilelik belirtileri betanın yükselmesiyle ortaya çıkan şeyler oluyor. Betanız 1.20 iken mide bulantısı yaşamanızın hamilelikle bir ilişkisi maalesef yok. Kasık ağrılarınızı da fıtığınız tetikliyor olabilir. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız ilaçlarınızı birkaç gün daha erteleyip , tekrardan bir kan tahlili yaptırıp durumunuzu netleştirebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Hamilelik belirtileri betanın yükselmesiyle ortaya çıkan şeyler oluyor. Betanız 1.20 iken mide bulantısı yaşamanızın hamilelikle bir ilişkisi maalesef yok. Kasık ağrılarınızı da fıtığınız tetikliyor olabilir. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız ilaçlarınızı birkaç gün daha erteleyip , tekrardan bir kan tahlili yaptırıp durumunuzu netleştirebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben biraz erken belirtileri gören biriyim o yüzden böyle düşüncelere kapılıyorum sanırım ama beklemem lazım her türlü. Sabredeyim bakalım

Sizce bu test sonucu ne?

Eklentiler

• IMG_6237.webp
    IMG_6237.webp
    98,4 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_6236.webp
    IMG_6236.webp
    91,5 KB · Görüntüleme: 20
Dün bata 2 gün kala yaptım peş peşe bu şekilde çıktı. Yarın sabah tekrar test yapacağım. Prodoctor erken gebelik testi yaptım sizce pozitif mi?

Eklentiler

• 1000115755.webp
    1000115755.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000115788.webp
    1000115788.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 9
Bu değer pozitif şuan ama artış miktarı önemli
Çok erken öğrenilen gebeliklerde bunu pozitif saymaz doktorlar. Ama biz sabredemeyip erkenden öğreniyoruz hepimiz yaşadık bunu :)
Siz bir gün verip bir gün vermeyin kanı
Bu şekilde artışı görürsünüz iki günde bir
Aynı merkezde verin ama farklı yerlerde değil

O kadar uzun zamandır bekliyorum ki... Pcos var. Kimyasal geçirdim. İlk kez idrarda silik de olsa çizgi gördüm... Çok teşekkür ederim dönüşünüz için. Cuma günü kan vereceğim inşallah.

Bu değer pozitif şuan ama artış miktarı önemli
Çok erken öğrenilen gebeliklerde bunu pozitif saymaz doktorlar. Ama biz sabredemeyip erkenden öğreniyoruz hepimiz yaşadık bunu :)
Siz bir gün verip bir gün vermeyin kanı
Bu şekilde artışı görürsünüz iki günde bir
Aynı merkezde verin ama farklı yerlerde değil
Maalesef o beta değerim değil. İlk mesajım silinmiş anlamadım niye 12 yazıyor. Test sonucum 1.20 çıkmıştı

Back
X