Adete 1 hafta var gebelik belirtisi olabilir mi?

minesin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
709
325
23
Kızlar adetime bir hafta var son iki gündür aşırı iştahım arttı
Daha önceden 2 gebeliğim var kayıpla sonuçlanan, onlarda hiç böyle bişey yaşamamıştım ama
Bu kadar erken zamanda sizce bir belirti olabilir mi iştah artması? Özellikle tatlı şeylere karşı aşırı bir yeme isteğim var siz ne düşünüyorsunuz??

Kızlar adetime bir hafta var son iki gündür aşırı iştahım arttı
Daha önceden 2 gebeliğim var kayıpla sonuçlanan, onlarda hiç böyle bişey yaşamamıştım ama
Bu kadar erken zamanda sizce bir belirti olabilir mi iştah artması? Özellikle tatlı şeylere karşı aşırı bir yeme isteğim var siz ne düşünüyorsunuz??
Bu kadar erken belirti olamaz düzenli adet olduğunuzu varsayarsak 3-4 gün sonra ancak bebek döllenip embriyo olup rahme tutunma evresine geçecektir. Hissettikleriniz psikolojik.

adete bir hafta varsa belirtiler ola bilir tabiki her kesde belirtiler ayni olmuyo. cok cisin geliyomu 😁

Yaa evet geliyor ama çok çay kahve içiyorum işteyken büyük ihtimalle o yüzden😅onu çok belirtiye bağlamak istemiyorum 😂😂
sık sık gidiyosa hamişsin ben hep ondan anladim 🤣 en sinku hamisliyimde adetde gordum yani yerlesmeymis ben adet zannetdim doye hamilelik aklima gelmedi bir kac gun cok ciş geldi diye dedim bisey var 😁 gercekdende varmis suanda besikde salliyorum sana kismet 😆

sık sık gidiyosa hamişsin ben hep ondan anladim 🤣 en sinku hamisliyimde adetde gordum yani yerlesmeymis ben adet zannetdim doye hamilelik aklima gelmedi bir kac gun cok ciş geldi diye dedim bisey var 😁 gercekdende varmis suanda besikde salliyorum sana kismet 😆
Ayy inşallah 🥲 önceki gebeliklerimde hiç belirti yaşamadım o yuzden bunda da bi beklentim yok ama insan acaba mı diyor işte 😅

Back
X