Adete 1 yada 2 gün kala testler bakar mısınız ..

maaaavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
1.370
1.129
53
Herkese merhaba,
Adetime çok az kaldı bir yada 2 gün, çatlamadan sonra 14 yada 15. gün adetim gelir normalde. Ama bu ay çatlamadan sonra 6. ve 7. günlerde sildikçe gelen kanama oldu, ilk kez böyle birşeyle karşılaşınca yerleşme kanaması sandım fakat testler negatif çıkıyor canlar.. yerleşmeye çalışmış tutulamamış olabilir mi yoksa başka birşeyim mi çıktı acaba hastalık gibi ? Bugün test yaptım ona da bakar mısınız 😪

Eklentiler

• B3B30D97-7888-4839-BBC4-C7832B4F4712.webp
    B3B30D97-7888-4839-BBC4-C7832B4F4712.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 1.128
  • C4552E49-508F-4782-9585-F4C484491F83.webp
    C4552E49-508F-4782-9585-F4C484491F83.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 971
yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar yada bilgisi olanlar yok mu 🫠

Geçen ay kahverengi akıntı yaşadım nokta nokta. Ama testim malesef negatif çıktı adet öncesi benim de, sonrasında da adet oldum fakat şöyle birşey var bunlar kaset test sanırım erken gebelik testi daha sağlıklı sonuç veriyor bunlar adet gecikmesinden sonra daha iyi sonuç verir. Erken gebelik daha hassasmış diye biliyorum
Bu arada o yerlesme kanamasından sonra hamile olmayınca endişelendim bi hastalığım mı var diye ama bi belirti rahatsızlık da duymadığım için doktora gitmedim

Geçen ay kahverengi akıntı yaşadım nokta nokta. Ama testim malesef negatif çıktı adet öncesi benim de, sonrasında da adet oldum fakat şöyle birşey var bunlar kaset test sanırım erken gebelik testi daha sağlıklı sonuç veriyor bunlar adet gecikmesinden sonra daha iyi sonuç verir. Erken gebelik daha hassasmış diye biliyorum
Bu arada o yerlesme kanamasından sonra hamile olmayınca endişelendim bi hastalığım mı var diye ama bi belirti rahatsızlık da duymadığım için doktora gitmedim
Sağol yorumun için öncelikle, sebebi ne acaba hiç arama kanama olmamıştı, birde sildikçe geldi bordo ve kahverengiydi, senin adete kaç gün kala akıntım gelmişti ?

Sağol yorumun için öncelikle, sebebi ne acaba hiç arama kanama olmamıştı, birde sildikçe geldi bordo ve kahverengiydi, senin adete kaç gün kala akıntım gelmişti ?
Benim de bordo gibi pas rengi gibiydi. Ben de hiç yaşamamıştım. Adetten 4 5 gün önce geldi. Kesin hamileyim dedim yani başka açıklaması olamaz ama adet oldum günü gününe

Benim de bordo gibi pas rengi gibiydi. Ben de hiç yaşamamıştım. Adetten 4 5 gün önce geldi. Kesin hamileyim dedim yani başka açıklaması olamaz ama adet oldum günü gününe
Bende çok şaşkınım.. o kanamayı gördüğümde de şaşırmıştım.. belkide tutunmaya çalışıyor düşüyor , çünkü nerdeyse bir hafta kala adete o kanama açıklaması ne olabilir ki çok ilginç 🤔

Benim yerleşmem kahverengiydi adete 1 hafta kala geldi ve adete 2 kala test yaptım pozitifti afedersiniz bildiğiniz ishal gibi ama ishal değil sıvı kahverengi bir leke

Benim yerleşmem kahverengiydi adete 1 hafta kala geldi ve adete 2 kala test yaptım pozitifti afedersiniz bildiğiniz ishal gibi ama ishal değil sıvı kahverengi bir leke
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , benimki 2 gün WC’ye girdikçe sildikçe afedersin geliyordu iç çamaşıra nokta gibi gelmişti bir iki seferde. Peki iki günden önce test yapmışmıydınız?

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , benimki 2 gün WC’ye girdikçe sildikçe afedersin geliyordu iç çamaşıra nokta gibi gelmişti bir iki seferde. Peki iki günden önce test yapmışmıydınız?
Evet yaptım hep negatifti adete 2 kala pozitife döndü silik çizgiydi çok teşekkürler amin inşallah darısı size

Merhaba, bende normalde düzenli regl olurum 3 aydır bebek istiyoruz. İki aydır da ilk defa regliden bir kaç gün önce lekelenme oluyor sonra regliye dönüyor doktora gittim alttan muane oldum çikolata kisti çıktı ondan oluyormuş lekelenme sizde isterseniz bir görünün doktora müsait olduğunuz bir zaman da tabi sizde aynı durum olacak diye bir şey yok umarım da yoktur.

Merhaba, bende normalde düzenli regl olurum 3 aydır bebek istiyoruz. İki aydır da ilk defa regliden bir kaç gün önce lekelenme oluyor sonra regliye dönüyor doktora gittim alttan muane oldum çikolata kisti çıktı ondan oluyormuş lekelenme sizde isterseniz bir görünün doktora müsait olduğunuz bir zaman da tabi sizde aynı durum olacak diye bir şey yok umarım da yoktur.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Evet çikolata kisti çok yüksek ihtimal. Bu ay lekelenme yaşamadım, adetim de bugün gelmeliydi ama gelmedi :) bakalım yarın bir test yapacağım tekrar lekelenmem olursa kesinlikle gideceğim

Reglime 3 gün var sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum. Test yaptım sabah regli gibi ağırlarım vardı sonuç direkt pozitif çıktı ikna olmayınca 1 saat sonra tekrar yaptım bu sefer o koyu çizgi yerine incecik çizgi çıktı hiçbir şey anlamadım 🤷‍♀️

Eklentiler

• 3CEA608D-E4A1-407F-BCC0-55021BF363B3.webp
    3CEA608D-E4A1-407F-BCC0-55021BF363B3.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 767
  • 0D5FC7C6-2939-496A-A997-FC6A94DF0E34.webp
    0D5FC7C6-2939-496A-A997-FC6A94DF0E34.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 774
Reglime 3 gün var sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum. Test yaptım sabah regli gibi ağırlarım vardı sonuç direkt pozitif çıktı ikna olmayınca 1 saat sonra tekrar yaptım bu sefer o koyu çizgi yerine incecik çizgi çıktı hiçbir şey anlamadım 🤷‍♀️
Canım benim gebesin çünkü 🌸🌸 hemen koş sağlık ocağına sabah kan ver netleştir şuan güzel bir gebelik çıkmış idrar da ki miktara göre koyuluk oluyor ikisi de pozitif hayırlı olsun

Yaa olabilir mi gerçekten 🥹 peki 1 saat sonra silik çıkması kimyasal olabilir mi diye düşündüm kan vermekten çekindim

Yaa olabilir mi gerçekten 🥹 peki 1 saat sonra silik çıkması kimyasal olabilir mi diye düşündüm kan vermekten çekindim
Hayır kimyasal idrar testinde öyle belli olmaz koyuluğu idrarda ki miktarımız ilk idrarın birikmişti sanırım o yüzden değeri yüksekti ikinci idrar ondan sonra olduğu için değeri düştü ama kan da net anlarsın yarın sabah hemen kan ver öğleden sonra verilmiyor sağlık ocağında diye biliyorum gebesin içini ferah tut

Back
X