Adete 10 gun kala hamilelik belirtisi yasayan oldumu?

aybarsannesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
4
1
1
35
Mrb kızlar
31 günde adet oluyorum adet günlerim değişmez pek ama bilmiyorum erken gebelik belirtisi mi anlayamadım
Adetime tam 10 gün var ve gohuslerim aşırı hassas agriyo bugun belime adet gibi sancı vuruyor ayaklarım agriyo belimde basladi bugun sürekli acıkma hissim var 10 gün kala belirti olurmu böyle olup hamile kalan varmi?

Mrb kızlar
31 günde adet oluyorum adet günlerim değişmez pek ama bilmiyorum erken gebelik belirtisi mi anlayamadım
Adetime tam 10 gün var ve gohuslerim aşırı hassas agriyo bugun belime adet gibi sancı vuruyor ayaklarım agriyo belimde basladi bugun sürekli acıkma hissim var 10 gün kala belirti olurmu böyle olup hamile kalan varmi?
Benim hamileliğimde yumurtlama döneminden itibaren göğüs ağrım olmuştu, normalde adete 3 4 gün kala göğsüm ağrırdı ama o ay erkenden başlamıştı

Benim hamileliğimde yumurtlama döneminden itibaren göğüs ağrım olmuştu, normalde adete 3 4 gün kala göğsüm ağrırdı ama o ay erkenden başlamıştı

Ins ben öyle olurum şimdi bekliyorum ya günler de geçmez tabi Allah hayırlısını versin. Peki sizin akintiniz da varmiydi?

Ins ben öyle olurum şimdi bekliyorum ya günler de geçmez tabi Allah hayırlısını versin. Peki sizin akintiniz da varmiydi?
Evet akıntım vardı, adete doğru iyice arttı, hatta bi anda adetim oldu sanıyordum, tuvalete gidiyordum bakmaya. Evet günler gerçekten geçmek bilmiyor böyle zamanlarda, her şeyi gebeliğe yoruyoruz ama şöyle de bir şey var, gebe olduğunuz zaman tuhaf bir şekilde hissediyorsunuz. Her şeyin hayırlısı olsun, umarım sizin belirtiler de bebiş yüzünden oluyordur 🥰

Evet akıntım vardı, adete doğru iyice arttı, hatta bi anda adetim oldu sanıyordum, tuvalete gidiyordum bakmaya. Evet günler gerçekten geçmek bilmiyor böyle zamanlarda, her şeyi gebeliğe yoruyoruz ama şöyle de bir şey var, gebe olduğunuz zaman tuhaf bir şekilde hissediyorsunuz. Her şeyin hayırlısı olsun, umarım sizin belirtiler de bebiş yüzünden oluyordur 🥰
Ins canım ya benim kan pıhtılaşmasi var o yüzden günüm geçmeden öğrenmem lazım ki düşük olmasın 1 oglum var 6 yaşında mayıs ayında öğrendim ki düşük sebeplerim kan pıhtılaşmasi yüzünden 2 defa düşük yaptım biri 4 aylikti biri 5 hastalıktı tabi onlarda belirtileri hatırlamıyorum pek hepsinde farklı olabiliyor belirti Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ins canım ya benim kan pıhtılaşmasi var o yüzden günüm geçmeden öğrenmem lazım ki düşük olmasın 1 oglum var 6 yaşında mayıs ayında öğrendim ki düşük sebeplerim kan pıhtılaşmasi yüzünden 2 defa düşük yaptım biri 4 aylikti biri 5 hastalıktı tabi onlarda belirtileri hatırlamıyorum pek hepsinde farklı olabiliyor belirti Allah isteyen herkese nasip etsin
Başın sağolsun canım, bende de aynı durum var, bahsettiğim hamileliğim düşükle sonuçlandı, testlerde pıhtılaşma çıktı, o sebeple benim de erkenden öğrenmem gerekiyor, heparin kullanacağım hamile olursam, Allah oğlunu sana bağışlasın

Mrb kızlar
Adetime tam 10 gün var ve gohuslerim aşırı hassas agriyo bugun belime adet gibi sancı vuruyor ayaklarım agriyo belimde basladi bugun sürekli acıkma hissim var 10 gün kala belirti olurmu böyle olup hamile kalan varmı sonuç nedir acaba
Sonuç ne oldu acaba

Back
X