Adete 10 gün kala kanama da nesi?

kokunhuzurmus

07.02.2022 Baslangiç. 71.8 hedef: 60
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
514
763
103
35
Kızlar merhaba. Bende pco var başta belirteyim. Ne olursa pco ya bağlıyorum.Bat a bugünü saymazsam 10 gün var. Ve ben dun gece garip ilk defa bisey yasadım. Dun aksama dogru belim felaket ağrıdı. Ve gece 3 gibiydi sanırım, afedersiniz lavaboda pecetede kan geldi koyuydu, sabah da bir iki damla geldi. Adetime 10 11 gün var. Böyle biseyi yasayan var mı. Yumurtlama kanaması diyorlar bebek olabilir diyolar araştırıyorum geceden beri. Cok heycan yaptım ben ya. Acaba bebiş mi geliyor.
Yumurtlama kanaması diyenler cok, ama ben ovulasyon testi yaptım az önce silik cıktı. Bu konuda bilgisi olan var mı? Neden oldu bu kanama.

Son düzenleme:
Yerleşme kanamasıdır bir kaç gün geçsin gebelik testi yap

Elinde gebelik testi varsa hergün bir tane yap koyulaşmasını brkle , inşallah hamilesindir canım

Evet son bi tane Kaldı. O da laboquick erken gebelik testi. Yapsam mı sence belli olma ihtimali var mı yoksa bekliyim mi. kan testi de yaptrabilirim bi kaç saat sonra. Belli olur mu ki. Kusura bakma gebeliğe ilk defa bu kadar yakınım. Ovu testi de yaptım silik yani yumurtlama değil. Ya Rabbim bi dahaki ay tedaviye baslicaktık. Eğer bebeğim gelirse dünyalar benim olur. Hep okurdum tedaviye baslicaktik o ay gebe olduğumu ogrendim diye yazanları. İnsallah bana da nasip olmuştur hayırlısı ile.

Evet son bi tane Kaldı. O da laboquick erken gebelik testi. Yapsam mı sence belli olma ihtimali var mı yoksa bekliyim mi. kan testi de yaptrabilirim bi kaç saat sonra. Belli olur mu ki. Kusura bakma gebeliğe ilk defa bu kadar yakınım. Ovu testi de yaptım silik yani yumurtlama değil. Ya Rabbim bi dahaki ay tedaviye baslicaktık. Eğer bebeğim gelirse dünyalar benim olur. Hep okurdum tedaviye baslicaktik o ay gebe olduğumu ogrendim diye yazanları. İnsallah bana da nasip olmuştur hayırlısı ile.
Canım ovulasyon testi yumurtlama zamanın geçtikten adete yakın zamanken çizgi veriyorsa hamilesindir .Bugün kan verme imkanın varsa bir ver 3.4 gün sonrada ver birde gebelik yaparsın o zaman şimdi elindekini kullanma

Adetim de gelmedi bebek de yok. Yani en son adetim gelmesi gereken gün yaptırdım 25 mayıs kan testi. Negatifdi. Zaten düzensiz reglim. Ama bugün uzayan sarı akıntı geldi ve sonrasında beyaz akıntı geliyo. Anlamadım yani. Bi daha test yaptırmak istiyorum ama yoruldum artık. Belirsizlikten.

Senin kanamanla en son tahlil yaptırdığın günün arasında 10 gün var eğer yumurtlama kanaması ise ve sen dönemi değerlendirdiysen sonuç alabilmen için erken gibi geliyor
Herhangi bir belirtin var mı peki akıntıdan başka

Evet inşallah inşallah bebektir ve inşallah hayırlısıdır
Ben de şuna senin durumundayım 21 ine lekelerim geldi ve hala devam ediyor 10 gün oldu be günde sadece 2 -3 damla 26 sına test yaptım net bir şekilde negatif çıktı adet olmadım bekliyorum ve açıkçası ne yapmalıyım onu da bilmiyorum
Doktora gitmek sence nasıl fikir ??

Evet inşallah inşallah bebektir ve inşallah hayırlısıdır
Ben de şuna senin durumundayım 21 ine lekelerim geldi ve hala devam ediyor 10 gün oldu be günde sadece 2 -3 damla 26 sına test yaptım net bir şekilde negatif çıktı adet olmadım bekliyorum ve açıkçası ne yapmalıyım onu da bilmiyorum
Doktora gitmek sence nasıl fikir ??
Yerleşme olabilir cnm. Ben de yerlesmeden şüphelendim ve kanamadan sonra bebek geliyosa diye degerlendirmedim o günleri ki zaten ovu testi yaptım cok silikti yani yumurtlama kanaması oldugunu dusunmuyorum. Ama neydi anlamadım. Adet gunumde kan verdim negatifti. Ama hala icimde bi umut var ya normalde negatifi gorunce tamam yok derdim. Ama bu ay başkaydı. Bakalım 6 gun gecti. Yine yaptırcam negatif çıkarsa yine, tamam umudumu kesicem.

Senin kanamanla en son tahlil yaptırdığın günün arasında 10 gün var eğer yumurtlama kanaması ise ve sen dönemi değerlendirdiysen sonuç alabilmen için erken gibi geliyor
Herhangi bir belirtin var mı peki akıntıdan başka
Akıntım devam az az berrak beyaz. Ve bel ağrım oluyo. Kasıklar durup durup yokluyor. Ama pco var bende onla ilgisi vardır diye cok önemsemiyorum alıstımm gibi kasık agrısına da.

Ya canımm bu ay benimde yumurtlamadan 4 gün kadar sonra bi kahverengi lekelenme oldu dedim yerleşme kanaması mı ki. 2 düşükten sonra bu ay korunmayı bırakmıştık tekrar. Ama adete 10 gün varken kahverengi lekelenme kanamaya dönüştü ve hatta aşırı bi kanamayla parça parça pıhtılar geldi :( 4 -5 gün adet sürdü bugün bitti artık anlayamadığım birşey hiç düzensizliğim olmazdı benimde dr a gidiyim diye düşündüm sonra bi yaz okudum bazen stres ve mevsim değişikliğinden olabiliyor diye ama hala kafam da bir soru işareti?

Ben mart ayında adetimin 21 günü 4-5 damla kadar bir lekeyle karşılaştım ve ilk defa bu durumu yaşıyordum.31.Gün test yaptırdım 14 civarı bir değer çıktı iki gün sonra tekrar kan tahlili verdim değerim 9 a düştü ve iki gün sonra kanamam başladı ve düştü. Sonra bir adet dönemi daha geçirdim ve bu ay yine o ara kanama. İnan çok kartsız ve aynı senin durumundayım gidip yine bir şey Yok demelerini duymak istemiyorum.ama içim de rahat değil bu 10 gündür süren 2-3 damla leke ..
Beni korkutuyor hata yapmak istemiyorum..
Var ve düşük mü yoksa bu neyin kanaması..
Bugün saat 5 te müsait olunca çağıracak doktor ama ben ona çok güvenmiyorum

Ya canımm bu ay benimde yumurtlamadan 4 gün kadar sonra bi kahverengi lekelenme oldu dedim yerleşme kanaması mı ki. 2 düşükten sonra bu ay korunmayı bırakmıştık tekrar. Ama adete 10 gün varken kahverengi lekelenme kanamaya dönüştü ve hatta aşırı bi kanamayla parça parça pıhtılar geldi :KK43: 4 -5 gün adet sürdü bugün bitti artık anlayamadığım birşey hiç düzensizliğim olmazdı benimde dr a gidiyim diye düşündüm sonra bi yaz okudum bazen stres ve mevsim değişikliğinden olabiliyor diye ama hala kafam da bir soru işareti?
Ara kanamalarda mutlaka doktora görünmek gerekiyor ama ben alttan bakılmasına karşıyım çünkü bir aksilik olduğunda acaba o yüzden mi diyorsun ve keşkelere dönüşüyor tabi benim düşünce ki zira benim öyle oldu maalesef

:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::KK43::olamaz:
Ara kanamalarda mutlaka doktora görünmek gerekiyor ama ben alttan bakılmasına karşıyım çünkü bir aksilik olduğunda acaba o yüzden mi diyorsun ve keşkelere dönüşüyor tabi benim düşünce ki zira benim öyle oldu maalesef
İnanırmısın bende öyle bu yıl 2 kez düşük yaptım ve kesin sebebi ne hala bilmiyorum. Kan pıhtılaşması ihtimali var coraspine kullanıyorum tabi adet dönemlerinde bırakıyorum. Dr lar kafamı Allak bullak etti artık gidesim gelmiyor hepsi farklı bir şey söylüyor. İnşallah Rabbim Hakkı'mızda hayırlısını versin ben yoruldun çünkü...:olamaz:

Aynen
:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::KK43::olamaz:
İnanırmısın bende öyle bu yıl 2 kez düşük yaptım ve kesin sebebi ne hala bilmiyorum. Kan pıhtılaşması ihtimali var coraspine kullanıyorum tabi adet dönemlerinde bırakıyorum. Dr lar kafamı Allak bullak etti artık gidesim gelmiyor hepsi farklı bir şey söylüyor. İnşallah Rabbim Hakkı'mızda hayırlısını versin ben yoruldun çünkü...:olamaz:
Aynen ben de nefret ediyorum mesela 1 saate kadar doktora gidip ne soracağımı dahi bilmiyorum kafam allak bullak
Rabbim büyük inşallah bir gün o hayırlı sonucu alacağız

Back
X