Adete 10 gün kala kanama da nesi?

Ben mart ayında adetimin 21 günü 4-5 damla kadar bir lekeyle karşılaştım ve ilk defa bu durumu yaşıyordum.31.Gün test yaptırdım 14 civarı bir değer çıktı iki gün sonra tekrar kan tahlili verdim değerim 9 a düştü ve iki gün sonra kanamam başladı ve düştü. Sonra bir adet dönemi daha geçirdim ve bu ay yine o ara kanama. İnan çok kartsız ve aynı senin durumundayım gidip yine bir şey Yok demelerini duymak istemiyorum.ama içim de rahat değil bu 10 gündür süren 2-3 damla leke ..
Beni korkutuyor hata yapmak istemiyorum..
Var ve düşük mü yoksa bu neyin kanaması..
Bugün saat 5 te müsait olunca çağıracak doktor ama ben ona çok güvenmiyorum
Kuzum insallah düşük değildir. Bu arada benim 11 gün kala oldu ara kanama fakat 2 gün sürdü . sen 1o gündür az az geliyor diyosun. Yerleşme ise bu kadar devam eder mi bilmiyorum. Yerleşme değilse ne. Dr la görüşünce bana da yaz merak ediyorum olur mu.

Yerleşme olabilir cnm. Ben de yerlesmeden şüphelendim ve kanamadan sonra bebek geliyosa diye degerlendirmedim o günleri ki zaten ovu testi yaptım cok silikti yani yumurtlama kanaması oldugunu dusunmuyorum. Ama neydi anlamadım. Adet gunumde kan verdim negatifti. Ama hala icimde bi umut var ya normalde negatifi gorunce tamam yok derdim. Ama bu ay başkaydı. Bakalım 6 gun gecti. Yine yaptırcam negatif çıkarsa yine, tamam umudumu kesicem.
olsaydı çıkardı kan testinde. farklı birseyden dolayı olmuştur.

Kuzum insallah düşük değildir. Bu arada benim 11 gün kala oldu ara kanama fakat 2 gün sürdü . sen 1o gündür az az geliyor diyosun. Yerleşme ise bu kadar devam eder mi bilmiyorum. Yerleşme değilse ne. Dr la görüşünce bana da yaz merak ediyorum olur mu.
Yazarım canım inşallah kötü bir şey değildir kötü olsa da bu doktorun çok anlayacağını düşünmüyorum açıkcası

olsaydı çıkardı kan testinde. farklı birseyden dolayı olmuştur.
Ben de öyle düşündüm çıkmayınca kanda. Adette olmadım daha zaten düzensiz. Ama adet gecikeli 5 gün oluyor. Ve sarı uzayan akuntı gördüm, sonrada seffaf beyaz akıntı geliyo az az ara ara.

Merhaba üzerinden yıl geçmiş ama görüp cevap verirseniz benimde 12 gün kala üç gün süren bı lekelenme oldu kan verdim negatif çıktı şuan da da 7 gün var adete siz gebeliği yerleşme kanamasndan iç gün sonra ogrendnz

Back
X