- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
Adetime 10 gün var ama şuan kanamam oldu yaşayan varmı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğun mu kıvamı rengi nasıl bende de oldu çünküAdetime 10 gün var ama şuan kanamam oldu yaşayan varmı acaba
Çok yoğun değil damla damla peçeteye sürünce de geliyorYoğun mu kıvamı rengi nasıl bende de oldu çünkü
Neyin vardı kiYoğun mu kıvamı rengi nasıl bende de oldu çünkü
Benim kahverengiydi çamaşırımda sulu şekilde duruyordu. Enfeksiyondan şüphelendim canımÇok yoğun değil damla damla peçeteye sürünce de geliyor
Benimki normal kanama ya ağrı da yapıyor arada şuan oldu zatenBenim kahverengiydi çamaşırımda sulu şekilde duruyordu. Enfeksiyondan şüphelendim canım
Hala bilmiyorum sağ kasığımda bıçak saplanmaları var ek olarak. Geçti o kanamaNeyin vardı ki
Hamile olma ihtimali varmıHala bilmiyorum sağ kasığımda bıçak saplanmaları var ek olarak. Geçti o kanama
Yumurtlamada bazen olabiliyor diye duymuştum ya da gebelik bekliyorsan yerleşme kanaması da bir ihtimal ama tabi enfeksiyon daBenimki normal kanama ya ağrı da yapıyor arada şuan oldu zaten
Yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum o 3n4 gün önce oluyormuş yumurta çatlama kanaması olabilir mi bilmiyorum yarın doktor kontrol varYumurtlamada bazen olabiliyor diye duymuştum ya da gebelik bekliyorsan yerleşme kanaması da bir ihtimal ama tabi enfeksiyon dabenim de kafa karışık yani anlayacağın
Hiç gebelik tecrübem yok belirtilerden anlayamıyorum ki canımHamile olma ihtimali varmı
Ben 2 tane düşük yaptım malesefHiç gebelik tecrübem yok belirtilerden anlayamıyorum ki canım
Yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum o 3n4 gün önce oluyormuş yumurta çatlama kanaması olabilir mi bilmiyorum yarın doktor kontrol var
Çok üzüldümBen 2 tane düşük yaptım malesef
Adetime 1 gün kala gece aşırı karın ağrısıyla doktora gittim oda gebelik şüphesi var dedi test yaptı pozitif çıkmıştıÇok üzüldümRabbim sana da bana da en hayırlısını nasip etsin belirtilerin nasıldı. Dediğim gibi anlayamıyorum ben